aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Τα δεδομένα ενόψει Ολυμπιακού και μετεγγραφών

Ομόνοια: Τα δεδομένα ενόψει Ολυμπιακού και μετεγγραφών

«Γέμισε» το προπονητικό κέντρο «Ηλίας Πούλλος», καθώς πέραν της δεδομένης (εδώ και καιρό) απουσίας του Χαράλαμπου Κυριακίδη, δεν υπάρχει άλλο αγωνιστικό πρόβλημα για την Ομόνοια.

Έτσι, ο Χένινγκ Μπεργκ έχει γεμάτο «οπλοστάσιο» για το μεθαυριανό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, που θα διεξαχθεί στο ΓΣΠ και θα αρχίσει στις 16:00, για την 22η αγωνιστική. Σε σχέση με τον αγώνα στο «Τάσος Μάρκου» με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου, επιστρέφουν οι Άνταμ Λανγκ και Ερνέστ Ασάντε, οι οποίοι εξέτισαν την ποινή τους.

Επίσης, ο Γιάννης Κούσουλος, που αγωνίστηκε για λίγο στην καθυστέρηση, αναμένεται να είναι έτοιμος για να χρησιμοποιηθεί, αν κριθεί απαραίτητο, από τον Νορβηγό προπονητή.

Από εκεί και πέρα, φτάσαμε στην 27η Ιανουαρίου, απομένουν δηλαδή τέσσερις ημέρες για την εκπνοή της μετεγγραφικής περιόδου, κάτι που φανερώνει πως στενεύουν τα χρονικά περιθώρια για τον εντοπισμό τερματοφύλακα για τον κατάλογο Β από πλευράς Ομόνοιας.

Όσο για το ενδεχόμενο απόκτησης μεσοεπιθετικού, είναι επίσης δύσκολο, ειδικά αν θα πρόκειται για ποδοσφαιριστή του καταλόγου Α, που προϋποθέτει διαγραφή κάποιου από το υφιστάμενο ρόστερ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ