aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Τα μπόνους, δέλεαρ, αλλά και κίνητρο…

Ομόνοια: Τα μπόνους, δέλεαρ, αλλά και κίνητρο…

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Μετεγγραφές ακόμη δεν ανακοίνωσε η Ομόνοια, παρόλο που είναι γνωστό πως έχουν ήδη υπογράψει συμβόλαιο οι Τιάγκο και Περέιρα. Ωστόσο, αυτό που διαρρέει είναι πως γίνονται ενέργειες ώστε να ενταχθούν στο ρόστερ του «τριφυλλιού» καλοί, ποιοτικοί ποδοσφαιριστές. Για τις πλείστες θέσεις εντοπίστηκαν οι υποψήφιοι μετεγγραφικοί στόχοι και πλέον η προσπάθεια επικεντρώνεται στο να τους πείσουν, γιατί πρέπει να φορέσουν τη φανέλα της Ομόνοιας.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Τα χαρακτηριστικά του Περέιρα, μετεγγραφή με παρόν και μέλλον

Όπως πληροφορούμαστε, το πακέτο που τους προσφέρει είναι ιδιαίτερα ελκυστικό. Πέρα από τις ετήσιες απολαβές που προσφέρονται, τα μπόνους αποτελούν δέλεαρ, αλλά και τεράστιο κίνητρο για τους υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους. Οι οικονομικές απολαβές βάσει συμβολαίου είναι το ένα, τα μπόνους για διάκριση της ομάδας, αλλά και επιτευγμάτων των ιδίων είναι το άλλο.

Διαβάστε επίσης: Επιμένει και πιέζει για τον Κατελάρη

Οι ποδοσφαιριστές που θα αγωνιστούν στην Ομόνοια τη νέα σεζόν, πέρα από το τι προνοεί το συμβόλαιό τους για μηνιαίες απολαβές, στο τέλος της σεζόν εφόσον επιτευχθούν οι στόχοι, θα βάλουν στον λογαριασμό τους ένα επιπλέον σεβαστό ποσό. Αυτό θα κριθεί αναλόγως από το τι θα πετύχει η ομάδα. Δηλαδή, αν είναι η έξοδος στην Ευρώπη ή η κατάκτηση του πρωταθλήματος ή του κυπέλλου, θα κριθεί και το ποσό που θα λάβουν ως μπόνους. Το γεγονός αυτό αποτελεί ένα σημαντικό κίνητρο για να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, ώστε να διακριθεί η Ομόνοια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ