aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Τα… αριστερά κενά και η απουσία «εγκεφάλου»

Ομόνοια: Τα… αριστερά κενά και η απουσία «εγκεφάλου»

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Είναι πολύ νωρίς να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα για την αξία των νεοφερμένων ποδοσφαιριστών στην Ομόνοια, οπότε δεν μπορεί να γίνει κριτική για την αγωνιστική τους παρουσία στο χθεσινό φιλικό παιχνίδι επί πολωνικού εδάφους κόντρα στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ (1-3).

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Οι σωστές επισημάνσεις του Μπεργκ, ο νέος σχηματισμός και οι δοκιμές

Ωστόσο, ήταν εύκολο να διαπιστωθεί ότι η ομάδα χρειάζεται οπωσδήποτε ενίσχυση σε συγκεκριμένες θέσεις και μάλιστα με πρωτοκλασάτους παίκτες, εάν θέλουν πραγματικά οι «πράσινοι» να ανεβάσουν την ποιότητά τους. Επείγει η απόκτηση ενός αριστερού μπακ, θέση στην οποία αγωνίστηκε ο Μανρίκε, ενώ και στο αριστερό «φτερό» της επίθεσης που έπαιξε ο Τιάγκο (σ.σ. στη Νέα Σαλαμίνα αγωνιζόταν κυρίως ως δεξιός εξτρέμ ή ως 10άρι) θα χρειαστεί να αποκτηθεί παίκτης που θα λογίζεται ως βασικός. Στα υπόψην για τη συγκεκριμένη θέση βρίσκεται ο 32χρονος Γάλλος Ερίκ Μποτεάκ.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: «Καμπανάκι» ενίσχυσης και δουλειάς

Επίσης, πολύ σημαντική θεωρείται η απόκτηση ενός επιτελικού μέσου, καθώς στο ρόστερ του «τριφυλλιού» δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή ένας παίκτης που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ο «εγκέφαλος» της ομάδας, από τα πόδια του οποίου θα περνά το παιχνίδι της ομάδας. Βγάζει… μάτι ότι χρειάζεται ένας παίκτης που θα τροφοδοτεί τους συμπαίκτες του, αλλά και θα δίνει και λύσεις στο σκοράρισμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ