aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Τα ανοικτά… μέτωπα και η παρουσία Παπασταύρου

Ομόνοια: Τα ανοικτά… μέτωπα και η παρουσία Παπασταύρου

ΤΗΣ ΑΓΑΘΗΣ ΚΛΩΝΑΡΗ

Στην Κύπρο έφτασε χθες (28/2) ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας, Σταύρος Παπασταύρου. Ο Κύπριος επενδυτής μπορεί να βρίσκεται στο εξωτερικό, ωστόσο είναι σε καθημερινή επικοινωνία με τους συνεργάτες του που βρίσκονται δίπλα στην Ομόνοια. Εξάλλου, έχει ενεργό ρόλο στις αποφάσεις που αφορούν όλους του τομείς του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ο Παπασταύρου στην τρέχουσα αγωνιστική έχει κάνει λάθη, τα έχει παραδεχτεί και μάλιστα προσπάθησε να τα διορθώσει. Εντόπισε πως η ομάδα της πρωτεύουσας δεν είχε ανοδική πορεία γι’ αυτό και αποδέσμευσε το τέως τεχνικό επιτελείο μεταξύ των οποίων και τους Άνχελ Γκόμεθ και Χουάν Κάρλος Ολίβα. Αποτέλεσαν παρελθόν λίγο πριν τα μισά της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, ενώ και ποδοσφαιριστές που ήρθαν στο νησί μας και δεν… ακούμπησαν δεν βρίσκονται πλέον στο ρόστερ του «τριφυλλιού».

Ο Κύπριος επενδυτής μίλησε στα ΜΜΕ τα Χριστούγεννα, επισήμανε ξανά τους στόχους της Ομόνοιας, «βγήκε» μπροστά και αναφέρθηκε στις λάθος επιλογές, ενώ παρουσιάστηκε αποφασισμένος να αλλάξει εκ νέου την κατάσταση. Παράλληλα, εξέφρασε και την εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπο του Γιάννη Αναστασίου, ενώ ο Νεόφυτος Λάρκου προστέθηκε στο τεχνικό τιμ ως διευθυντής ποδοσφαίρου.

Διαβάστε επίσης: Από το… αεροδρόμιο στο «Ηλίας Πούλλος» ο Παπασταύρου!

Όπως επισημάναμε και σε προηγούμενο μας ρεπορτάζ, ο Παπασταύρου έρχεται στην Κύπρο με γεμάτη ατζέντα. Μπορεί να απομένουν άλλα 10 παιχνίδια, ωστόσο ο… καιρός περνάει και άπαντες στο πράσινο οικοδόμημα επιθυμούν να βάλουν σε μια τάξη όλα τα θέματα. Ο προγραμματισμός είναι ένα από αυτά, το οποίο φαντάζει και το πιο σημαντικό, ενώ όπως τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας σε ραδιοφωνικές του τοποθετήσεις, δεν σταματάει ποτέ. Ποιοι παίκτες αποχωρούν; Ποιοι μένουν για τη νέα σεζόν; Πόσες μετεγγραφές θα πραγματοποιήσει το «τριφύλλι»; Πότε αρχίζουν τα νέα βελτιωτικά έργα το «Ηλίας Πούλλος»; Αλλάζει τηλεοπτική στέγη;

Αυτά είναι μερικά από τα ερωτήματα που προκύπτουν ενόψει του Καλοκαιριού. Ο Ελλαδίτης κόουτς βρίσκεται σε συνεχείς επαφές με τον Νεόφυτο Λάρκου, ενώ πιθανόν να έχουν συνάντηση και με τον Σταύρο Παπασταύρου. Το μόνο που παραμένει σταθερό, είναι ο στόχος. Επιθυμούν να κάνουν την Ομόνοια πρωταγωνίστρια του κυπριακού ποδοσφαίρου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ