aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Τα «αγκάθια» για Μπασιρού και οι δύο κενές θέσεις

Ομόνοια: Τα «αγκάθια» για Μπασιρού και οι δύο κενές θέσεις

Η προσπάθεια της Ομόνοιας για πρόκριση σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης για δεύτερη σερί σεζόν γίνεται με τον Χένινγκ Μπεργκ να στηρίζεται σχεδόν εξ ολοκλήρου σε ποδοσφαιριστές που ήταν στο ρόστερ και την περσινή σεζόν. Στην ενδεκάδα των πρασίνων στα παιχνίδια με Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Φλόρα Ταλίν βρέθηκε μόνο ένας από τους νεοαποκτηθέντες, ο Μιξ Ντίσκερουντ και ενώ από το ρόστερ αποχώρησαν οι βασικοί Λούφτνερ και Τιάγκο.

Γιούστε και Ατιέμγουεν δεν μπόρεσαν λόγω τραυματισμού να βοηθήσουν μέχρι στιγμής, ενώ ο Ψάλτης είναι επιλογή αντικατάστασης του Σέχου. Η απουσία του Κούσουλου από τα δύο τελευταία παιχνίδια έκανε ακόμη πιο αισθητή την ανάγκη απόκτησης ενός μέσου. Οι πληροφορίες των τελευταίων ημερών ήθελαν τον Φουάντ Μπασιρού να προβάρει τη φανέλα της Ομόνοιας, όμως φαίνεται πως προκύπτουν εμπόδιο στην ολοκλήρωση της μετεγγραφής του 31χρονου ποδοσφαιριστή με καταγωγή από τα Νησιά Κομόρος.

To ύψος του συμβολαίου που διατηρεί με την Νότιγχαμ Φόρεστ και για την επόμενη χρονιά αποτελεί πρόβλημα. Οι Άγγλοι είναι πρόθυμοι να τον αφήσουν ελεύθερο, αλλά δεν είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν αποζημίωση και φαίνεται πως προκύπτουν «αγκάθια» για μετακόμιση του Μπασιρού στην Ομόνοια. Δεν αποκλείεται τα εμπόδια να ξεπεραστούν και ο ποδοσφαιριστής να βάλει τα πράσινα, όμως η ομάδα προγραμματισμού άρχισε ήδη να κοιτάζει και προς άλλες κατευθύνσεις.

Στο ρόστερ υπάρχουν δύο κενές θέσεις για μετεγγραφές και πέραν του ανασταλτικού μέσου δεν αποκλείεται να προκύψει ενίσχυση με μεσοεπιθετικό ποδοσφαιριστή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ