aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Τα 4+2 συμβόλαια που λήγουν

Ομόνοια: Τα 4+2 συμβόλαια που λήγουν

«Όλοι υπό την κρίση του νέου τεχνικού διευθυντή», λένε και ξαναλένε στην Ομόνοια με κάθε ευκαιρία. Το νέο αφεντικό στο «Ηλίας Πούλλος» αναμενόταν στο Γέρι τέλη Φεβρουαρίου, αλλά οσονούπω μας αποχαιρετά ο Μάρτιος χωρίς να προκύπτει οριστική συμφωνία. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο εκλεκτός έχει συμβατικές υποχρεώσεις με άλλη ομάδα, όμως έχει στραμμένο το βλέμμα και προς Κύπρο μεριά.

Η πορεία του «τριφυλλιού» στο κύπελλο και το κατά πόσον θα εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο, είναι παράγοντες που προφανώς θα προσμετρηθούν στον προγραμματισμό για τη νέα χρονιά. Μια ματιά στη χρονική διάρκεια στα συμβόλαια των παικτών του υφιστάμενου ρόστερ αρκεί για να διαπιστώσει κανείς ότι οι πλείστοι έχουν συμβατικές υποχρεώσεις και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Κάτι που φυσικά δεν προδικάζει στα σίγουρα και την παραμονή τους στην ομάδα. Στο τέλος της τρέχουσας σεζόν λήγουν μόλις τέσσερα συμβόλαια: των Φουάντ Μπασιρού, Έκτορ Γιούστε, Φώτη Παπουλή και Κωνσταντίνου Βενιζέλου. Απ’ εκεί και πέρα, εκπνέει ο δανεισμός των Αρτέμ Μπεσεντίν (από την Ντίναμο Κιέβου) και Φώτη Κίτσου (από τον Ολυμπιακό Πειραιώς). Σύμφωνα με την εφημερίδα «Φως των Σπορ», οι ερυθρόλευκοι προσανατολίζονται να τον παραχωρήσουν εκ νέου ως δανεικό, όμως φαίνεται πως θα αυξηθούν οι μνηστήρες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ