aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Τα 3 ατού του Πάμπου

Ομόνοια: Τα 3 ατού του Πάμπου

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Σημαντικά ατού στην προσπάθεια της καλύτερης δυνατής στελέχωσης του ρόστερ για τη νέα σεζόν, έχει ο Πάμπος Χριστοδούλου. Το γεγονός αυτό, αυξάνει τις προσδοκίες των διοικούντων και των οπαδών της ομάδας, που περιμένουν πολλά από την παρουσία του Κύπριου τεχνικού στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας. Σίγουρα, ούτε μαγικό ραβδί κρατά, ούτε είναι ο μεσσίας. Ωστόσο, η δουλειά του Χριστοδούλου στις ομάδες από τις οποίες πέρασε και άφησε την σφραγίδα του, στέλνει ένα αισιόδοξο μήνυμα για τη νέα σεζόν.

Τα κυριότερα ατού του 49χρονου προπονητή είναι τα ακόλουθα:

  1. Έχει τον χρόνο να κάνει έγκαιρα τον προγραμματισμό. Το γεγονός ότι δεν βρίσκεται στον πάγκο, έχει την άνεση να είναι επικεντρωμένος στον εντοπισμό ποδοσφαιριστών που θα στελεχώσουν την ομάδα στη νέα περίοδο.
  2. Πραγματοποιεί το μετεγγραφικό του σαφάρι έχοντας υπόψη του κάποιους στόχους, αφού είναι ποδοσφαιριστές που εντοπίστηκαν στο παρελθόν και για διάφορους λόγους δεν καρποφόρησε η συνεργασία τους με τις ομάδες στις οποίες πέρασε ο Κύπριος τεχνικός. Την ίδια ώρα, κάποιοι άλλοι θα γυάλισαν στον Χριστοδούλου και γνωρίζει που θα «χτυπήσει».
  3. Οι γνωριμίες που ανέπτυξε τα προηγούμενα χρόνια με εκπροσώπους ποδοσφαιριστών στο εξωτερικό, του επιτρέπει να έχει την πρόσβαση και τη βοήθεια, τόσο για τον εντοπισμό ικανών παικτών όσο και για την σύναψη συνεργασίας μαζί τους.

Η πιο προσφιλής αγορά για τον Πάμπο Χριστοδούλου είναι η πορτογαλική, με ποδοσφαιριστές που είτε είναι Πορτογάλοι είτε από αφρικανικές χώρες και αγωνίζονται στα πρωταθλήματα της χώρας. Επίσης, κυρίως φέτος στην ΑΕΛ, στηρίχθηκε και σε ποδοσφαιριστές από την Ισπανία.

Αυτή είναι η πρόθεσή του και για την στελέχωση του ρόστερ της Ομόνοιας αφού μετά την Πορτογαλία θα μεταβεί και στην Ισπανία. Ακόμη, του προτάθηκαν ποδοσφαιριστές από την Ελλάδα και ενδέχεται να τους παρακολουθήσει πριν επιστρέψει στην Κύπρο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ