aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Συζήτηση με τους παίκτες αναλόγως της εξέλιξης

Ομόνοια: Συζήτηση με τους παίκτες αναλόγως της εξέλιξης

ΤOY ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Το κεφάλαιο «συμβόλαια» απασχολεί όλα τα σωματεία και στην Ομόνοια, όπως πληροφορούμαστε, είναι κάτι που ενδέχεται να ανοίξει αναλόγως της εξέλιξης που θα προκύψει με το μέλλον του πρωταθλήματος. Γι’ αυτό και στον σύλλογο της Λευκωσίας αναμένουν τις αποφάσεις της Κυβέρνησης γύρω από το ποδόσφαιρο και εάν θα άρει, πώς και πότε τα περιοριστικά μέτρα που είναι σε ισχύ. Σε ποια φάση χαλάρωσης δηλαδή εμπίπτει το ποδόσφαιρο. Σε άλλη βάση θα συζητήσουν οι πράσινοι εάν θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα και σε άλλη εάν θα αποφασιστεί μη επανέναρξή του.

Σύμφωνα με τα πιο πάνω και την πρόθεση της Ομόνοιας, το κεφάλαιο αυτό ενδέχεται να ανοίξει αναλόγως της απόφασης, αν θα έχουμε ποδόσφαιρο ή όχι στη συνέχεια. Βάσει αυτού είναι προφανές ότι το θέμα αυτό θα το χειριστεί εσωτερικά ο σύλλογος με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, από τη στιγμή που δεν προέκυψε ακόμη συμφωνία ΚΟΠ – Σωματείων με τον ΠΑ.Σ.Π. και δεν φαίνεται να υπάρχει έδαφος για άμεση κατάληξη.

Την ίδια ώρα, από πλευράς Ομόνοιας διαρρέει πως υπάρχει πολύ καλή επικοινωνιακή σχέση με τους ποδοσφαιριστές, κάτι που φάνηκε και μέσα από τις πρόσφατες δηλώσεις των Γκόμες και Γκόμεθ. Οι ποδοσφαιριστές δείχνουν κατανόηση και σύμφωνα με την ενημέρωση που τυγχάνουν από τους διοικούντες, δεν διαβλέπουν να υπάρχει πρόβλημα.

Διαβάστε επίσης: Oμόνοια: Πρωτάθλημα στο γήπεδο!

Ίσως μετά την τοποθέτηση της Κυβέρνησης για τα μέτρα χαλάρωσης, που αναμένεται να γίνει αύριο, να τοποθετηθεί και η Ομόνοια για πρώτη φορά μετά την κατάσταση με την πανδημία του κορωνοϊού. Η θέση της Ομόνοιας, που είναι πρωτοπόρος του πρωταθλήματος, ενδιαφέρει τον κόσμο της αλλά και τους αντιπάλους της. Σύμφωνα με τις τοποθετήσεις προπονητή και ποδοσφαιριστών, από την πλευρά τους υπάρχει η επιθυμία για να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα στο γήπεδο, γεγονός που θα τους επιτρέψει να διεκδικήσουν τον τίτλο. Άλλωστε, είναι στην κορυφή και έχουν κάθε λόγο να ελπίζουν σε κατάκτηση του πρωταθλήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ