aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Συνταγή Μπακού, αλλά με κάποιες διαφοροποιήσεις

Ομόνοια: Συνταγή Μπακού, αλλά με κάποιες διαφοροποιήσεις

Η παρουσία της Ομόνοιας στο τελευταίο ευρωπαϊκό παιχνίδι της με αντίπαλο την Καραμπάχ στο Μπακού, ήταν θετική και απέσπασε ισοπαλία. Και από την στιγμή που ο Μπεργκ θα θελήσει να ξεκουράσει και παράλληλα να προφυλάξει τους ποδοσφαιριστές που δίνει φανέλα βασικού στα παιχνίδια πρωταθλήματος, η συνταγή Μπακού δεν αλλάζει, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης με την Καϊράτ στο ΓΣΠ.

Οι πλείστοι ποδοσφαιριστές που ήταν τότε στο αρχικό σχήμα, θα είναι παρόντες και σήμερα. Δεν είναι διαθέσιμος ο Κίκο, που αποβλήθηκε και αποτελεί ερωτηματικό ο αντικαταστάτης του εάν δεν είναι τελικά ο Λέσγιακς, αφού στην ομάδα δεν υπάρχει άλλη επιλογή κλασικού αριστερού μπακ. Επίσης, τη θέση κάτω από τα δοκάρια διεκδικεί και ο Παναγή, εφόσον ο Μπεργκ θελήσει να προφυλάξει τον Ουζόχο που στο ντέρμπι με την ΑΕΛ έδειξε να έχει ενοχλήσεις στα πλευρά. Θέση διεκδικεί ο Μπασιρού, που είναι απόλυτα έτοιμος.

Σίγουροι θεωρούνται οι Ψάλτης, Λανγκ, Παναγιώτου, Χαραλάμπους, Μποτεάκ, Ζαχαρίου, Κακουλλής, Ντούρις. Δεν υπολογίζονται οι μόνιμα απόντες Φαμπιάνο, Γιούστε και Κούσουλος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ