aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Συνέρχεται και σηκώνει ξανά κεφάλι

Ομόνοια: Συνέρχεται και σηκώνει ξανά κεφάλι

Την ώρα που κορυφώνεται η αγωνία στην Ομόνοια σχετικά με τη μετεγγραφική ενίσχυση, κάθε άλλο παρά περνά σε δεύτερη μοίρα η προχθεσινή αντίδραση του συνόλου. Μετά την ήττα από τον Απόλλωνα (0-2), η ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ έδειξε χαρακτήρα απέναντι στη μαχητική ΠΑΕΕΚ, αρνούμενη να συμβιβαστεί σε οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα εκτός από αυτό που εξαργυρωνόταν με τους τρεις βαθμούς.

Άφησε στα αποδυτήρια την κακή εικόνα του πρώτου μέρους και πρωτίστως δεν σάστισε, όταν η ΠΑΕΕΚ την «πλήγωσε», φέρνοντας στα ίσα το ματς. Με ηρεμία και ψυχραιμία διαχειρίστηκε τον αγώνα και στο τέλος, η υπομονή και επιμονή που επέδειξε, επιβραβεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο. Κόντρα στις μαζεμένες απουσίες, η περσινή πρωταθλήτρια πίστωσε στο ταμείο την 8η φετινή νίκη και ανέβηκε αυτομάτως στο 4ο σκαλοπάτι της βαθμολογίας, εκμεταλλευόμενη την απώλεια βαθμών της Ανόρθωσης, επικείμενης αντιπάλου.

Τα χαμόγελα από την προχθεσινή νίκη δεν περιορίζονται μονάχα στα εν λόγω στοιχεία. Οι φίλοι της Ομόνοιας είδαν τους επιθετικούς, Ανδρόνικο Κακουλλή και Μάρκο Τσέποβιτς, να πετυχαίνουν από ένα γκολ, αμφότερα εξαιρετικά σε εκτέλεση. Ιδιαίτερα του διεθνούς Κύπριου παίκτη, το οποίο παρεμπιπτόντως ήταν το πρώτο του στο τρέχον πρωτάθλημα και πρώτο στην ίδια διοργάνωση μετά από τον περασμένο Μάιο. Κάτι που προφανώς έχει ιδιαίτερη σημασία για τον εξελίξιμο Κακουλλή όσον αφορά στην ψυχολογία. Για τον Σέρβο, τώρα, ήταν το «παρθενικό» για το 2022 και παραλλήλως 3ο στο τρέχον πρωτάθλημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ