aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Συνεδρία και αποφάσεις

Ομόνοια: Συνεδρία και αποφάσεις

Έντονα ενοχλημένοι είναι στην Ομόνοια για τη διαιτησία στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα. Ο πρόεδρος των «πρασίνων», Σταύρος Παπασταύρου και οι συνεργάτες του είναι δυσαρεστημένοι τόσο για τις επιδόσεις των διαιτητών, όσο και για τους χειρισμούς της επιτροπής διαιτησίας και τον έλεγχο που ασκεί η ΚΟΠ.

Ως πρώτο μέτρο αντίδρασης και ένδειξης δυσαρέσκειας ήταν η απουσία της Ομόνοιας από την εκδήλωση της Ομοσπονδίας για κοπή της βασιλόπιττας. Το απόγευμα της Πέμπτης (9/1) οι διοικούντες την Ομόνοια θα συνεδριάσουν μέσω διαδικτύου, αφού πέραν του Παπασταύρου, ο οποίος βρίσκεται στην Αμερική άλλα δύο μέλη του συμβουλίου είναι στο εξωτερικό.

Η συνεδρία της διοίκησης πολύ πιθανόν να οριστικοποιήσει κάποιες αποφάσεις και την αντίδραση που θα έχει η Ομόνοια στο εν λόγω θέμα. Ο Σταύρος Παπασταύρου είχε διάφορες επαφές με τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης και η πληροφόρηση που υπάρχει είναι ότι θα προκύψουν δραστικά μέτρα. Το κατά πόσο θα προκύψει ανακοίνωση εντός της ημέρας ή αύριο στην οποία οι «πράσινοι» θα ενημερώνουν για τις αποφάσεις που θα παρθούν θα το δείξει ο χρόνος. Δεν αποκλείεται στο «τριφύλλι» να περιμένουν τη διεξαγωγή της αυριανής (10/1) αναμέτρηση με την Πάφος FC και να τοποθετηθούν αργότερα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ