aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Συναγερμός και εντολή σε 60 άτομα για αυτοπεριορισμό

Ομόνοια: Συναγερμός και εντολή σε 60 άτομα για αυτοπεριορισμό

Η αποστολή της Ομόνοιας η οποία ταξίδεψε στην Αθήνα για το πρώτο ματς με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο στο πλαίσιο των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ (ήττα με 0-2), απαρτιζόνταν από 60 άτομα. Οι 23 είναι ποδοσφαιριστές και οι υπόλοιποι στελέχη του τεχνικού και ιατρικού τιμ, καθώς και μέλη της διοίκησης με επικεφαλής τον πρόεδρο της ποδοσφαιρικής εταιρείας Σταύρο Παπασταύρου.

Αφότου έγινε γνωστό πως το αποτέλεσμα της δειγματοληψίας ποδοσφαιριστή ήταν θετικό στον Covid-19, σήμανε συναγερμός και δόθηκε σε όλους εντολή να τεθούν σε αυτοπεριορισμό. Υπενθυμίζουμε πως βάσει των μέχρι στιγμής πληροφοριών, ένας παίκτης βρέθηκε θετικός στον ιό ο οποίος ήταν εντελώς ασυμπτωματικός και αναμένονται τα αποστελέσματα νωρίς το απόγευμα από τις υπόλοιπες εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν εκ νέου σήμερα το πρωί, όσοι ταξίδεψαν στην Ελλάδα για να εξακριβωθεί κατά πόσο υπάρχει διασπορά του ιού και σε άλλα μέλη της αποστολής ή όχι.

Βάσει αυτών, είναι δικαιολογημένη η έντονη ανησυχία διότι οι πράσινοι έχουν προγραμματισμένο τον επαναληπτικό αγώνα με τον Ολυμπιακό Πειραιώς στο ΓΣΠ την ερχόμενη Τρίτη και με τον Εθνικό Άχνας στις 17/10. Συναγερμός μετά από το γεγονός αυτό, σήμανε και στον Ολυμπιακό Πειραιώς, ενώ υπενθυμίζουμε ότι πριν από τον αγώνα με την Ομόνοια και συγκεκριμένα εφτά μέρες προηγουμένως, διαγνώσθηκε θετικός στον κορωνοϊό και παίκτης των ερυθρόλευκων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ