aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Συμφώνησαν για «διαζύγιο», δεν αφήνει ξεκρέμαστη την ομάδα ο Ματ

Ομόνοια: Συμφώνησαν για «διαζύγιο», δεν αφήνει ξεκρέμαστη την ομάδα ο Ματ

Μετά από τέσσερις σερί σεζόν ο Ματ Ντάρμπισαϊαρ αποχωρεί από την Ομόνοια. Ο Άγγλος επιθετικός φέρεται να έχει δεχθεί δελεαστική πρόταση από ομάδα της Αυστραλίας, με αποτέλεσμα να εκφράσει στη διοίκηση των «πρασίνων», στην Ομάδα Προγραμματισμού αλλά και στον προπονητή Χένινγκ Μπεργκ την επιθυμία του να αποχωρήσει, παρά το γεγονός ότι διατηρεί συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο.

Οι τελευταίες πληροφορίες του «Goal» αναφέρουν ότι ο 34χρονος ποδοσφαιριστής ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση Σταύρου Παπασταύρου, δηλαδή έχει βρεθεί η «φόρμουλα» αποδέσμευσή του, και πρέπει να θεωρείται δεδομένη η αποχώρησή του από το «Ηλίας Πούλλος». Ο λόγος που δεν ανακοινώνεται το «διαζύγιο» των δύο πλευρών είναι γιατί ο παίκτης συμφώνησε όπως παραμείνει στην ομάδα για όσο καιρό χρειαστεί μέχρι να βρεθεί ο αντικαταστάτης του.

Διαβάστε επίσης: Εξετάζει Ντούρις η Ομόνοια!

Δεν θέλει να αποχωρήσει, δηλαδή, και να αφήσει ξεκρέμαστη την Ομόνοια σε περίπτωση που δεν βρεθεί άλλος επιθετικός για τα ευρωπαϊκά ματς και γι’ αυτό θα συνεχίσει να μετέχει κανονικά στις προπονήσεις και στα φιλικά παιχνίδια μέχρι την αντικατάστασή του. Η Ομάδα Προγραμματισμού του «τριφυλλιού» έχει ήδη εντατικοποιήσει τις προσπάθειές της για σύναψη συνεργασίας με τουλάχιστον έναν επιθετικό, καθώς με την αποχώρηση του Ντάρμπισαϊαρ θα πρέπει να αποκτηθεί ακόμη ένας για τη γραμμή κρούσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ