aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Συμφωνία Παπασταύρου-παίκτων για μισθούς, τι προνοεί η συμφωνία

Ομόνοια: Συμφωνία Παπασταύρου-παίκτων για μισθούς, τι προνοεί η συμφωνία

Σε διαπραγματεύσεις για τις απολαβές των ποδοσφαιριστών τους βρίσκονται οι πρόεδροι των ομάδων το τελευταίο χρονικό διάστημα, έπειτα από την αναστολή του πρωταθλήματος λόγω της πανδημίας του κορωνοϊου που έπληξε (και) το νησί μας. Υπενθυμίζουμε πως η απόφαση για διακοπή μέχρι νεοτέρας πάρθηκε στις 15 Μαρτίου.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που προκύπτουν, μετά την ΑΕΚ, και η Ομόνοια τα βρήκε με τους παίκτες της καθώς ο Σταύρος Παπασταύρου πήρε την κατάσταση στα χέρια του. Η συμφωνία προνοεί ότι αν δεν συνεχιστεί το πρωτάθλημα, θα προκύψει ποσοστό μείωσης, ενώ σε αντίθετη περίπτωση δηλαδή επανέναρξης του πρωταθλήματος οι ποδοσφαιριστές θα πληρωθούν κανονικά τα συμφωνηθέντα στο συμβόλαιό τους.

Η Ομόνοια έχει πληρώσει και τον μισθό Μαρτίου επομένως παραμένει ανοικτό το ζήτημα για δύο μηνιάτικα και θα εξαρτηθεί ανάλογα με την απόφαση για το μέλλον του πρωταθλήματος. Μάλιστα, δεν προέκυψε κανένα… ενδοοικογενειακό ζήτημα στις τάξεις του «τριφυλλιού» καθώς οι σχέσεις μεταξύ παικτών και διοίκησης, είναι εξαιρετικές και έτσι βρέθηκε εύκολα η «χρυσή τομή».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ