aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον Κονσταντίν Φραντζίλα

Ομόνοια: Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον Κονσταντίν Φραντζίλα

Με ανακοίνωση της η Ομόνοια εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για τον θάνατο του πρώην ποδοσφαιριστή της, Κονσταντίν Φραντζίλα. Δείτε εδώ το σχετικό θέμα.

Αναλυτικά: «Τα θερμά της συλλυπητήρια για τον θάνατο του πρώην ποδοσφαιριστή της, Κονσταντίν Φραντζίλα, εκφράζει η Ομόνοια.

Ο Ρουμάνος Κωνσταντίν Φραντζίλα αγωνίστηκε στην Ομόνοια για δύο χρόνια και μαζί με τον συμπατριώτη του Μιχάι Μοκάνο, ήταν οι πρώτοι ξένοι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στην Κύπρο. Αγωνίστηκε για δύο χρόνια στην ομάδα μας, στη θέση του επιθετικού χαφ, με την οποία πανηγύρισε ένα νταμπλ.

Με τη φανέλα της Ομόνοιας κατέγραψε 37 συμμετοχές και 3 τέρματα. Διακρινόταν για την υψηλή τεχνική του και την ταχύτητά του, ενώ αγαπήθηκε ιδιαίτερα από τον κόσμο της Ομόνοιας

Αγωνίστηκε επίσης, στη Δυναμό Βουκουρεστίου και στην Εθνική Ρουμανίας, με την οποία συμμετείχε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1970 στο Μεξικό.

Αιωνία του η μνήμη.».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ