aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: «Συμπλήρωμα» του Ντάρμπισαϊαρ με €250.000!

Ομόνοια: «Συμπλήρωμα» του Ντάρμπισαϊαρ με €250.000!

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Στον «πάγο» μπήκε προσωρινά η περίπτωση Νταβίντ Ακιντόλα για την Ομόνοια, που δείχνει την πρόθεση να περιμένει ως ένα σημείο τη Μίντιλαντ για να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της για το μέλλον του Νιγηριανού εξτρέμ. Μέχρι τότε, όμως, οι «πράσινοι» θέλουν να κλείσουν το άλλο σημαντικό κεφάλαιο που παραμένει ανοιχτό και αφορά στην απόκτηση επιθετικού.

Εδώ και καιρό η Ομάδα Προγραμματισμού που αποτελείται από τους Νεόφυτο Λάρκου (Αθλητικός Διευθυντής), Σίμο Ταραπουλούζη (Υπεύθυνος Τμήματος Σκάουτινγκ) και Χένινγκ Μπεργκ (προπονητής) βρίσκεται στην αξιολόγηση παικτών που έχουν προταθεί για τη συγκεκριμένη θέση. Έχουν εντοπιστεί καλές περιπτώσεις επιθετικών, ωστόσο κάποιοι είτε δεσμεύονται με συμβόλαιο με την ομάδα τους και επιθυμούν να αποχωρήσουν, είτε στο τέλος του μήνα μένουν ελεύθεροι.

Γι’ αυτό και μέχρι αργά χθες το απόγευμα δεν προέκυψε κάποια ουσιαστική εξέλιξη. Εξάλλου, οι υπεύθυνοι για τα θέματα μετεγγραφών στην Ομόνοια δεν βιάζονται ιδιαίτερα καθώς θέλουν να κάνουν την καλύτερη δυνατή επιλογή, πόσο μάλλον όταν θα προσφέρουν στον εκλεκτό ένα ελκυστικό πακέτο απολαβών που θα κυμαίνεται περίπου στις €250.000 το χρόνο.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Δεν θα αργήσουν οι επόμενες αποφάσεις για Κατελάρη

Ο καθένας αντιλαμβάνεται ότι η θέση του επιθετικού είναι αρκετά σημαντική ενόψει της απαιτητικής σεζόν που την περιμένει σε εγχώριες και ευρωπαϊκές διοργανώσεις, γι’ αυτό και στην Ομόνοια ψάχνουν έναν στράικερ που θα μπορέσει να προσφέρει με το… καλημέρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Χένινγκ Μπεργκ ζήτησε την απόκτηση ενός επιθετικού που να έχει ορισμένα διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον Ματ Ντάρμπισαϊαρ για να είναι συμπληρωματικός του Άγγλου φορ, προκειμένου να μπορούν οι δυο να συνυπάρξουν στην ενδεκάδα όταν οι συνθήκες το απαιτήσουν. Πέραν από την εκτελεστική δεινότητα, πρέπει ο επιθετικός που θα αποκτηθεί να είναι γρήγορος, αποτελεσματικός στο «man to man» και παράλληλα να έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί και εκτός περιοχής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ