aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: «Στρογγυλοκάθονται» στο συμβόλαιό τους οι… κομμένοι

Ομόνοια: «Στρογγυλοκάθονται» στο συμβόλαιό τους οι… κομμένοι

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο οι Μάρκο Μότα και Χόρχε Ενρίκες θα αποτελέσουν παρελθόν από την Ομόνοια, αφού δεν υπολογίζονται από τον Γιάννη Αναστασίου για το υπόλοιπο της σεζόν. Ωστόσο, για την ώρα η διοίκηση της Ομόνοιας συναντά εμπόδια στις συζητήσεις με τους δύο ποδοσφαιριστές για τη λύση της μεταξύ τους συνεργασίας.

Τόσο ο Ιταλός μπακ, όσο και ο Μεξικανός ανασταλτικός μέσος «πατούν» στο συμβόλαιο που διατηρούν με την ομάδα, με αποτέλεσμα να αξιώνουν περισσότερα χρήματα από αυτά που τους προσφέρει το «τριφύλλι» ως αποζημίωση για να πάρουν… δρόμο από το «Ηλίας Πούλλος».

Διαβάστε επίσης: Οι «κομμένοι» και οι… κανόνες του Αναστασίου

Πάντως, από πλευράς «πρασίνων» δεν φαίνεται να υπάρχει διάθεση για να ικανοποιηθούν όλα τα «θέλω» των παικτών, γι’ αυτό και οι επαφές θα συνεχιστούν με σκοπό να βρεθεί η καλύτερη οικονομικά δυνατή λύση για όλες τις πλευρές. Σε ό,τι αφορά στον Τζόρνταν Γκρίνιτς, η Ομόνοια ψάχνει ομάδα για να παραχωρήσει δανεικό τον νεαρό Άγγλο επιθετικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ