aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Στροφή 180 μοιρών από Παπασταύρου για διαιτησία και VAR

Ομόνοια: Στροφή 180 μοιρών από Παπασταύρου για διαιτησία και VAR

Κατά την ψεσινή συνέντευξή του στην εκπομπή «Total Green», ο Σταύρος Παπασταύρου κλήθηκε να απαντήσει εάν θα αντιδράσει η Ομόνοια για τα διαιτητικά λάθη. Ο πρόεδρος των πρασίνων είπε πως η διαιτησία δεν ήταν αυτό που ήλπιζαν και μίλησε για λάθη του VAR. Δηλώσεις εκ διαμέτρου αντίθετες πάντως σε σχέση με τις αντίστοιχες της συνέντευξης Τύπου, που παραχώρησε ο ίδιος στις 5 Νοεμβρίου.

Τι δήλωσε ψες: «Η διαιτησία παίζει ένα πρωταγωνιστικό ρόλο και σίγουρα δεν ήταν αυτό που ελπίζαμε. Και κάποτε βλέπουμε φανερά λάθη από το VAR. Ελπίζουμε ότι η ΚΟΠ θα κάνει τις κινήσεις της για να σταματήσουμε να ασχολούμαστε με τη διαιτησία».

Όσο για τη συνέντευξη Τύπου της 5ης του περασμένου Νοεμβρίου; Τότε, ο διοικητικός ηγέτης των πρασίνων υπεραμύνθηκε του VAR, μετά τον θόρυβο που προκλήθηκε για το Ομόνοια-Δόξα 2-1, μιλώντας μάλιστα για «ηλίθιες κατηγορίες όταν δεν κερδίζουμε».

Τι έλεγε τότε: «Όταν κάποιες ομάδες δεν πάνε καλά ψάχνουν για δικαιολογίες. Σίγουρα έπρεπε να κερδίσει η Δόξα, αλλά στα τελευταία λεπτά άλλαξε το παιχνίδι. Δεν μιλάμε για τις 97 φάσεις που έφτιαξε το VAR, αλλά για τις 2-3 φάσεις που ήταν στο γκρίζο. Πρέπει να σοβαρευτούμε, κάποτε κερδίζεις, κάποτε χάνεις και ψάχνουμε ηλίθιες κατηγορίες όταν δεν κερδίζουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ