aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑOμόνοια: Στον Πειραιά για τ’ αστέρια, μέρες και ώρες διεξαγωγής

Oμόνοια: Στον Πειραιά για τ’ αστέρια, μέρες και ώρες διεξαγωγής

To ευρωπαϊκό οδοιπορικό της Ομόνοιας που άρχισε στις 19 Αυγούστου στην Αρμενία θα συνεχιστεί στο Φάληρο. Ενδιάμεσοι σταθμοί «Βαρσοβία» και ΓΣΠ. Η ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ έγραψε ιστορία το απόγευμα της Τετάρτης, επικράτησε του Ερυθρού Αστέρα με δραματικό τρόπο στα πέναλτι (4-2, 1-1 η κανονική διάρκεια του αγώνα και η παράταση) στο στάδιο της πρωτεύουσας και πανηγυρίζει τη συμμετοχή της σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης για πρώτη φορά.

Μετά τις νίκες επί Αραράτ Αρμενίας (0-1) και Λέγκια Βαρσοβίας (0-2) σε 1ο και 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ οι πράσινοι «πέταξαν» εκτός διοργάνωσης τους πρωταθλητές Σερβίας και φτάνουν στον προθάλαμο των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Εκεί περιμένει ο Ολυμπιακός Πειραιώς του Πέδρο Μαρτίνς. Ολυμπιακός και Ομόνοια θα «μονομαχήσουν» σε διπλούς αγώνες για το εισιτήριο της πρόκρισης στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και το μπόνους των 15.250.000 ευρώ που δίνει η ΟΥΕΦΑ σε όλες τις ομάδες. Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και θ’ αρχίσει στις 22:00 και ο επαναληπτικός την Τρίτη 29 του ίδιου μήνα στο ΓΣΠ και θ’ αρχίσει επίσης στις 22:00.

Όποια ομάδα αποκλειστεί θα συνεχίσει στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ