aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Στον ουρανό τον έψαχνε στην Ταϊλάνδη τον βρήκε

Ομόνοια: Στον ουρανό τον έψαχνε στην Ταϊλάνδη τον βρήκε

Η απόκτηση επιθετικού που θα έδινε λύσεις στο σκοράρισμα ήταν η προτεραιότητα για την Ομόνοια στη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ο Χένινγκ Μπεργκ το πήρε πάνω του επιλέγοντας τον Μάρκο Τσέποβιτς, ποδοσφαιριστή που γνώριζε από την κοινή θητεία τους στη Φέχερβαρ, ο οποίος έβγαζε το «ψωμί» του στην Ταϊλάνδη το 2020.

Τρεισήμισι μήνες μετά η επιλογή του Σέρβου επιθετικού μπορεί να κριθεί ως απόλυτα επιτυχημένη για το «τριφύλλι». Με το γκολ του στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», στη νίκη με 2-0 επί της Ανόρθωσης, «έπιασε» τον Ασάντε στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ της Ομόνοιας έστω κι αν εντάχθηκε στην ομάδα στα μέσα της σεζόν.

Η συνεισφορά του Τσέποβιτς σε 18 κερδισμένους βαθμούς της Ομόνοιας στο πρωτάθλημα είναι τεράστια. Έπαιξε 13 αγώνες πρωταθλήματος, 11 ως βασικός, και σκόραρε σε εφτά ματς. Κοινό στοιχείο αυτών των αναμετρήσεων; Ο νικητής του αγώνα. Όταν σκοράρει ο Τσέποβιτς η Ομόνοια πάντα κερδίζει.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Στο γήπεδο που έκλαψε, έλαμψε!

Πέτυχε το νικητήριο γκολ επί της Ένωσης (1-0), άνοιξε το σκορ στις νίκες επί Ερμή (2-0) και Δόξας (3-0), σημείωσε και τα δύο τέρμα στη νίκη επί της Νέας Σαλαμίνας (2-0), πέτυχε με πέναλτι το νικητήριο στο «διπλό» επί της ΑΕΛ (2-1), έδωσε προβάδισμα στην Ομόνοια με εκτέλεση φάουλ στη νίκη με 2-0 επί του Ολυμπιακού και «κλείδωσε» το «διπλό» επί της Ανόρθωσης (2-0) με κοντινό πλασέ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ