aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Στον Αναστασίου δεν αρέσει η «τυφλόμυγα»

Ομόνοια: Στον Αναστασίου δεν αρέσει η «τυφλόμυγα»

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Δεν είναι τυχαίο που η πρώτη μετεγγραφική κίνηση τον Ιανουάριο για την Ομόνοια ήρθε από Ελλάδα μεριά. Ο τεχνικός των «πρασίνων» Γιάννης Αναστασίου δεν πάει στα «τυφλά», γι’ αυτό είχε στρέψει την προσοχή του σε συγκεκριμένους στόχους και ο Χάρης Μαυρίας ήταν ένας από αυτούς. Και τα άλλα ονόματα που βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας, όπως αυτό του Καρέλη και του Κολοβού, λογικό είναι να ενδιαφέρουν (και πολύ μάλιστα) τον Ελλαδίτη προπονητή του «τριφυλλιού», ο οποίος τους γνωρίζει καλά και ξέρει τι και πόσα μπορούν να προσφέρουν.

Διαβάστε επίσης: Oμόνοια: Από τις €50.000 στην πόρτα εξόδου

Εξάλλου, σε προηγούμενα ρεπορτάζ μας είχαμε επισημάνει ότι ο Γιάννης Αναστασίου θα στρέψει τις μετεγγραφικές του… κεραίες προς την ελληνική, την ολλανδική και τη βελγική αγορά, καθώς στις αντίστοιχες χώρες έχει δουλέψει ως προπονητής και γνωρίζει… απ’ έξω κι ανακατωτά πράγματα και καταστάσεις. Τώρα ποιους θα καταφέρει να συγκινήσει ο 46χρονος κόουτς και ποιους όχι θα φανεί στο τέλος της χειμερινής μετεγγραφικής περιόδου.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Έπεται «κύμα» αποχωρήσεων

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ξέρει πως η απόκτηση του «μεγάλου ονόματος» δεν προδικάζει αυτόματα και την επιστροφή της ομάδας στον δρόμο των επιτυχιών, γι’ αυτό θέλει να αποκτήσει ποδοσφαιριστές που γνωρίζει, με προδιαγραφές τέτοιες που θα εγγυώνται τη δημιουργία ενός δυνατού συνόλου, ικανό να διεκδικήσει τους στόχους του. Πάντως, η φιλοσοφία του Γιάννη Αναστασίου για τις μετεγγραφές λίγο-πολύ είναι γνωστή. Δεν παίρνει παίκτες που προτείνονται από διάφορους μάνατζερ, εάν δεν τους έχει δει αγωνιζόμενους και κρίνει ότι ταιριάζουν στα «θέλω» του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ