aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΓΥΝΑΙΚΕΙΟΟμόνοια: Στόχος η επιστροφή στις νίκες

Ομόνοια: Στόχος η επιστροφή στις νίκες

Μετά τη βαριά ήττα της περασμένης αγωνιστικής, άπαντες στη γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα της Ομόνοιας στρέφουν την προσοχή τους στον Κυριακάτικο αγώνα με την Πάφια, για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος (11:00). Tο στάδιο που θα φιλοξενήσει την αναμέτρηση θα είναι τελικά αυτό της Αναγέννησης Λυθροδόντα και όχι της Ολυμπιάς Λυμπιών, καθώς δεν είναι ακόμα έτοιμο λόγο επανασποράς. Στόχος είναι η νίκη που θα «ξεκολλήσει» την ομάδα από την έβδομη θέση και τους επτά βαθμούς που βρίσκεται αυτή τη στιγμή. Απούσα από τον αγώνα θα είναι η τραυματίας Ευδοκία Ευθυβούλου, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή της Γιώτας Ιωάννου, επίσης λόγω τραυματισμού.

Στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, μίλησε η ποδοσφαιρίστρια της ομάδας μας, Ιβάν Τάνεβα: «Θέλουμε να βγάλουμε τον καλό μας εαυτό και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Εξαρτάτε από εμάς και από την απόδοση που θα έχουμε. Όπως και πριν από κάθε παιχνίδι, έτσι και τώρα προετοιμαζόμαστε κατάλληλα. Πιστεύω πως ο αγώνας θα κριθεί από το πως θα παίξουμε εμείς».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ