aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Στόχευσε ψηλά, κατατέθηκαν προτάσεις

Ομόνοια: Στόχευσε ψηλά, κατατέθηκαν προτάσεις

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Αποφασιστικός να δημιουργήσει ισχυρό σύνολο με το «καλημέρα», που θα μπορεί να ανταποκριθεί στα δικά του «θέλω» και στις απαιτήσεις του συλλόγου, παρουσιάζεται ο Άνχελ Γκόμεθ. Άλλωστε το «φώναξε» στην παρουσίαση του Χουάν Κάρλος Ολίβα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο στόχος και το κίνητρο για μένα είναι το πρωτάθλημα. Είμαστε η Ομόνοια, ξέρουμε πού ήρθαμε». Αυτή τη «δίψα» και το κίνητρο, ο τεχνικός διευθυντής θέλει να το έχουν και οι ποδοσφαιριστές που θα φορέσουν τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος. Εκεί στόχευσε ο Ισπανός και προσδοκεί πως, οι επιλογές που έγιναν και θα γίνουν θα τον δικαιώσουν. Θεωρεί πως, έχοντας το δικό του κίνητρο, μπορεί η Ομόνοια να πετύχει, να επιστρέψει σε πρωταγωνιστική πορεία και να πετύχει και ο ίδιος.

Κινείται για την προσθήκη ποδοσφαιριστών, που ναι μεν θα προέρχονται από προηγμένα πρωταθλήματος αλλά ίσως να μην είχαν την ευκαιρία στις ομάδες που αγωνίστηκαν να διεκδικήσουν τίτλους. Παρόλο που κάποιες περιπτώσεις, που χτύπησε την πόρτα, αφορούν σε ποδοσφαιριστές μεγάλης κλάσης, με σπουδαία καριέρα, αφού θέλει στην ομάδα του και προσωπικότητες. Επίσης, δεν θέλει σε καμιά περίπτωση οι επιλογές του να υποτιμήσουν το επίπεδο του κυπριακού ποδοσφαίρου. Γι’ αυτό, με το που έρχεται σε επαφή μαζί τους, φροντίζει να τους ενημερώσει για το επίπεδο του ποδοσφαίρου μας αλλά και των απαιτήσεων μιας μεγάλης ομάδας όπως είναι η Ομόνοια.

Διαβάστε επίσης: Μία από τις (υψηλές) προσδοκίες του Παπασταύρου!

Ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού», στόχευσε ψηλά σε κάποιες περιπτώσεις και υπομονετικά αναμένει την απάντηση ποδοσφαιριστών οι οποίοι έχουν ήδη ενώπιον τους την πρόταση του συλλόγου. Αυτή η εβδομάδα κρίνεται σημαντική και θεωρείται βέβαιο πως θα προκύψουν συμφωνίες και ανακοινώσεις, αφού την προσεχή Δευτέρα η ομάδα αρχίζει την προετοιμασία της. Η Ομόνοια θα αποτελείται από ένα κράμα έμπειρων και νεαρών ποδοσφαιριστών, με κύριο χαρακτηριστικό το κίνητρο για διάκριση και επιτυχίες.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια ή Ελλάδα; Προσεχώς, η απόφαση

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ