aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Στο βάθος Σέχου

Ομόνοια: Στο βάθος Σέχου

Άλλος ένας σοβαρός τραυματισμός ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας αναγκάζει τον Χένινγκ Μπεργκ να πορευτεί χωρίς έναν βασικό ποδοσφαιριστή του στην αρχή της φετινής σεζόν. Η ιατρική διάγνωση για τον Μιξ Ντίσκερουντ έδειξε θλάση στον τετρακέφαλο και η επιστροφή του στην αγωνιστική δράση εκτιμάται σε ένα μήνα.

Ο Αμερικανός μέσος στα παιχνίδια της προκριματικής φάσης του Τσάμπιονς και του Γιουρόπα Λιγκ αγωνίστηκε τόσο ως αριστερό εξτρέμ, όσο και ως ανασταλτικός μέσος. Νοουμένου πως στο απουσιολόγιο βρίσκεται (ακόμη και κανείς δεν ξέρει μέχρι πότε) ο Γιάννης Κούσουλος δεν μένουν και πολλές διαθέσιμες επιλογές για τις θέσεις των μεσοαμυντικών.

Ο Φουάντ Μπασιρού πήρε το βάπτισμα του πυρός στα παιχνίδια με την Αντβέρπ και σαφώς είναι ο επικρατέστερος για να αγωνιστεί δίπλα στον Τζόρντι Γκόμεθ στη μεσαία γραμμή. Ο 31χρονος μέσος είχε υποχρεώσεις με τις νήσους Κόμερες και αναμενόταν την Πέμπτη να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Στις εναλλακτικές επιλογές του Χένινγκ Μπεργκ για τη θέση των ανασταλτικών μέσων στο διάστημα απουσίας των Ντίσκερουντ και Κούσουλου είναι και ο Αμπντουλαχί Σέχου. Ο Νιγηριανός έχει καθιερωθεί στο δεξί άκρο της άμυνας, αλλά μπορεί να δώσει λύσεις στη μεσαία γραμμή. Άλλωστε, πολλές φορές κατά τη διάρκεια των αγώνων πήρε θέση ως δεξί μπακ ο Πάρης Ψάλτης και μετακινήθηκε στα χαφ ο Σέχου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ