aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Στο τσακ-μπακ και μάλιστα με διαφορά 14% στο «ψαλίδι»

Ομόνοια: Στο τσακ-μπακ και μάλιστα με διαφορά 14% στο «ψαλίδι»

Το πολύ σημαντικό κεφάλαιο που αφορά τα συμβόλαιά των ποδοσφαιριστών και το ποσοστό μείωσης, έκλεισε πολύ νωρίς η διοίκηση της Ομόνοιας. Όπως αποκάλυψε το «Goal» σε προηγούμενό του ρεπορτάζ (διαβάστε ΕΔΩ), σε περίπτωση που η απόφαση θα είναι για διακοπή του πρωταθλήματος, το «ψαλίδι» θα ανέρχεται περίπου στο 9% των ετήσιων απολαβών των παικτών, που ισοδυναμεί με ένα μηνιαίο μισθό.

Η πρόταση που έκανε η διοίκηση Παπασταύρου έγινε αποδεκτή από τους παίκτες, οι οποίοι την είδαν και με ικανοποίηση, καθώς η απόκλιση από την πρόταση που είχε κάνει η ΚΟΠ, της τάξεως του 23% είναι πολύ μεγάλη. Οι παίκτες του «τριφυλλιού» παρουσιάζονται ικανοποιημένοι από τον τρόπο που χειρίστηκε το θέμα ο πρόεδρος Σταύρος Παπασταύρου.

Έδειξαν να αναγνωρίζουν την κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί οικονομικά λόγω του κορωνοϊού, ενώ την ίδια ώρα γνωρίζουν πως το συγκεκριμένο ποσοστό μείωσης θα ισχύσει μόνο εάν δεν επαναρχίσει το πρωτάθλημα, αφού σε περίπτωση που η μπάλα στηθεί και πάλι στη σέντρα, θα αμειφθούν βάσει συμβολαίου που διατηρούν με τον σύλλογο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ