aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Στο τραπέζι εκ νέου το θέμα της διαιτησίας!

Ομόνοια: Στο τραπέζι εκ νέου το θέμα της διαιτησίας!

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Πυρ και μανία είναι στην Ομόνοια με τον διαιτητή Γιάννη Αναστασίου και τον θεωρούν υπεύθυνο για την έκβαση του αγώνα με τον Ερμή στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» (2-2). Οι πράσινοι για τρίτη σερί αγωνιστική βρίσκονται στο ίδιο έργο θεατές, αλλά και στη δυσάρεστη θέση να διαμαρτύρονται για τα «κατορθώματα» της διαιτησίας.

Αυτή τη φορά τα παράπονά τους εστιάζονται κυρίως στην τελευταία φάση του αγώνα, όπου ο αντίπαλος ισοφάρισε με γκολ που κακώς μέτρησε, αφού είχε προηγηθεί καθαρό φάουλ στον τερματοφύλακα του «τριφυλλιού». Η διοίκηση της Ομόνοιας είναι αγανακτισμένη, αφού θεωρεί ότι επαναλαμβανόμενη σύμπτωση παύει να είναι σύμπτωση, και παρουσιάζεται αποφασισμένη να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να προστατέψει τα συμφέροντα του σωματείου.

Σήμερα το απόγευμα, στην τακτική συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου, το κύριο θέμα συζήτησης θα είναι εκ νέου η στάση της διαιτησίας σε βάρος της Ομόνοιας το τελευταίο διάστημα. Δεν αποκλείεται μάλιστα να παρθούν και πάλι σημαντικές αποφάσεις, με γνώμονα πάντα το καλό της ομάδας, ενώ επιθυμία των μελών της διοίκησης –όπως εκφράστηκε και σε πρόσφατη ανακοίνωση μετά το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ– είναι να γίνει συνάντηση με τον πρόεδρο της ΚΟΠ, κατά τη διάρκεια της οποίας οι πρωτευουσιάνοι θα θέσουν τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες τους.

Πάντως ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης φαίνεται να αντιλαμβάνεται ότι το «πράσινο» ποτήρι έχει ξεχειλίσει και με χθεσινή ανάρτησή του στο Facebook αναφέρθηκε εμμέσως πλην σαφώς στα παράπονα της Ομόνοιας για τη διαιτησία του Γιάννη Αναστασίου. «Τα αναντίλεκτα δεν σχολιάζονται. Κατανοώ την οργή…», έγραψε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ