aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Στο… ραντάρ της τη σωστή στιγμή ο Σίλντενφελντ

Ομόνοια: Στο… ραντάρ της τη σωστή στιγμή ο Σίλντενφελντ

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Η περίπτωση του Γκόρτον Σίλντενφελντ, όπως γράψαμε και σε παλαιότερο ρεπορτάζ μας, δεν αφήνει αδιάφορη την Ομόνοια, η οποία παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις αναφορικά με το μέλλον του Κροάτη αμυντικού στην Ανόρθωση.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής προτάθηκε στους «πράσινους» και είχε επαφές μαζί τους, παρόλο που κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώθηκε ούτε όμως και διαψεύστηκε από πλευράς «τριφυλλιού», και εφόσον δεν συμφωνήσει για ανανέωση με την «Κυρία», θα μπει για τα καλά στο… ραντάρ της Ομόνοιας.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια και ΑΕΚ για Μπουσούλατζιτς

Είναι ένας παίκτης για τον οποίο έχει πολύ καλή άποψη τόσο ο Γιάννης Αναστασίου από την κοινή τους θητεία στον Παναθηναϊκό, αλλά και ο μέχρι πρότινος βοηθός προπονητής της Ανόρθωσης, Σίμος Ταραπουλούζης.

Υπενθυμίζουμε πως η ομάδα της Αμμοχώστου κατέθεσε ήδη δύο προτάσεις στον Σίλντενφελντ. Η πρώτη αφορά συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας με πάνω-κάτω τις ίδιες οικονομικές απολαβές που είχε ο ποδοσφαιριστής και στη φετινή χρονιά, οι οποίες κυμαίνονται λίγο πιο κάτω από τις 200.000 ευρώ.

Όσον αφορά στην δεύτερη, έχει να κάνει με διετές συμβόλαιο συνεργασίας με ελαφρώς μειωμένες απολαβές. Ο Κροάτης αμυντικός δεν έχει απαντήσει ακόμη στο Δ.Σ. της «Κυρίας», ωστόσο αναμένεται πως σύντομα θα πάρει την τελική του απόφαση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ