aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Στο περίμενε οι «φευγάτοι»

Ομόνοια: Στο περίμενε οι «φευγάτοι»

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Όπως έχει διαμορφωθεί το σκηνικό με το ρόστερ της περσινής περιόδου, μετά το… ξεσκαρτάρισμα, δυο ποδοσφαιριστές είναι στο περίμενε για να αποτελέσουν παρελθόν από την ομάδα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Πρόκειται για τους Μαργκάσα και Αλβμπόγκε.

Διαβάστε επίσης: «Εμίρης» στο Κατάρ ο Μπρέεβελντ

Με τον πρώτο είναι γνωστή η απόφαση για να τερματιστεί το συμβόλαιό του, απομένει να βρεθεί ο τρόπος με τον οποίο θα υλοποιηθεί κάτι τέτοιο. Ο Πορτογάλος διατηρεί διετές συμβόλαιο και είναι λογικό να απαιτεί μια σημαντική αποζημίωση για να βάλει την υπογραφή του σε τερματισμό της συνεργασίας του με την Ομόνοια.

Διαβάστε επίσης: Υπογράφει στην Πορτογαλία ο Λόπες

Παρόλο που επιθυμία του είναι να συνεχίσει να φορά τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος, ωστόσο δεν βρίσκει ανταπόκριση για κάτι τέτοιο από την πλευρά του Γκόμεθ και του Συλλόγου. Την ίδια ώρα, ο Αλβμπόγκε, είτε θα παραχωρηθεί δανεικός είτε θα τερματιστεί το συμβόλαιό του. Και ο Σουηδός θα αναμένει τις εξελίξεις και ενημέρωση από την Ομόνοια. Ο ίδιος επιθυμεί να συνεχίσει στην Κύπρο, φτάνει να βρεθεί ομάδα που θα τον ικανοποιήσει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ