aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Στο «παλάτι» που ξέρει ο Αναστασίου με άρωμα «φούριας ρόχας» (vid)

Ομόνοια: Στο «παλάτι» που ξέρει ο Αναστασίου με άρωμα «φούριας ρόχας» (vid)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΧΡΙΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ

Πριν από λίγες ημέρες το «Goal» αποκάλυψε ότι η νέα Ομόνοια θα «χτιστεί» ξανά στην Πολωνία, αλλά αυτή τη φορά στο Αθλητικό Κέντρο «Μιστράλ» αντί στο «Remes», κάτι που επιβεβαιώθηκε με ανακοίνωση της διοίκησης. Είναι η πρώτη φορά που το «τριφύλλι» επιλέγει το συγκεκριμένο Αθλητικό Κέντρο κοντά στην πόλη του Γκντάνσκ, το οποίο γνωρίζει καλύτερα απ’ όλους στην ομάδα ο Γιάννης Αναστασίου.

Είχε βρεθεί για πρώτη φορά ως προπονητής στο συγκεκριμένο Αθλητικό Κέντρο το καλοκαίρι του 2014 όταν ήταν αφεντικό στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Ο Ελλαδίτης κόουτς γνωρίζει τα κατατόπια του 4άστερου Hotel Mistral Sport, που ανακαινίστηκε για τις ανάγκες του Euro 2012 και διαθέτει εξαιρετικές εγκαταστάσεις.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Το πρόγραμμα προετοιμασίας σε Κυπερούντα-Πολωνία με 9 φιλικά

Στο συγκεκριμένο Αθλητικό Κέντρο είχε βρεθεί και η Εθνική ομάδα της Ισπανίας το καλοκαίρι του 2012, προετοιμαζόμενη για το EURO που διεξήχθη στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας. Μάλιστα, οι άνθρωποι του «Mistral Sport», προς τιμήν των μετέπειτα Πρωταθλητών Ευρώπης, έχουν ονομάσει τα δωμάτια με τα αντίστοιχα ονόματα των παικτών της Ισπανίας, που έμεινα εκεί, ενώ υπάρχει και η φωτογραφία του κάθε παίκτη ο οποίος διέμενε στο ανάλογο δωμάτιο.

Ο Γιάννης Αναστασίου ως προπονητής του Παναθηναϊκού είχε φιλοξενηθεί στο ίδιο δωμάτιο που είχε μείνει ο Τσάβι της Μπαρσελόνα. Στην είσοδο του ξενοδοχείου οι σημαίες και τα… «σημάδια» (δύο μεγάλοι ταύροι έξω από το αθλητικό κέντρο), από την διαμονή της «φούρια ρόχα», διατηρούν ακόμα την ατμόσφαιρα εκείνων των ημερών, όπως μπορείτε να δείτε στις σχετικές φωτογραφίες αλλά και στο βίντεο.

Το κέντρο διαθέτει πέντε γήπεδα με φυσικό χλοοτάπητα και ένα με πλαστικό τάπητα, ένα κλειστό γήπεδο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αγώνες μπάσκετ και χάντμπολ, στίβο, ένα γήπεδο τένις, ένα γυμναστήριο, και πισίνα μεγάλων διαστάσεων. Πρόκειται για εγκαταστάσεις που πληρούν τα πιο ψηλά στάνταρ της UEFA τόσο ως προς τις γηπεδικές υποδομές όσο και για το κέντρο αποκατάστασης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ