aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Στο μυαλό του κόουτς

Ομόνοια: Στο μυαλό του κόουτς

Με αρκετές παραλλαγές παρουσίασε την ομάδα του ο τεχνικός της Ομόνοιας Χουάν Κάρλος Ολίβα στα φιλικά, θέλοντας να δώσει την ευκαιρία σε όλους τους ποδοσφαιριστές και παράλληλα να καταλήξει στις βασικές επιλογές, τουλάχιστον για την σημερινή πρεμιέρα με την Αλκή στο ΓΣΠ (20:00 – Primetel). Στα φιλικά με Νέα Σαλαμίνα και Ερμή, έδειξε σε μεγάλο βαθμό πού προτίθεται να στηριχθεί στο σημερινό ματς, παρόλο που κάποιες θέσεις και πάλι αποτελούν ερωτηματικό.

Αν κρίνουμε από το τελευταίο φιλικό με τον Ερμή, με τον Ισπανό να παρατάσσει την ομάδα του με σχηματισμό 4-4-2, οι επιλογές για το αρχικό σχήμα θα έχουν ως ακολούθως: Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μεχίας. Στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά, οι Αραούζο, Βύντρα, Γκαφούρ (Πρέτσε), Λόπεθ. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής οι Ενρίκες και Σοάρες και στα άκρα οι Χριστοφή (δεξιά) και Μόντες (αριστερά). Στην επίθεση, ο Ραμίρες σε ρόλο δεύτερου επιθετικού πλαισιώνοντας τον Ντέρμπισαϊρ. Τη θέση του Κοσταρικανού διεκδικεί ο Γκόμεθ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ