aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Στο «κάδρο» η αποχώρηση του Μότα

Ομόνοια: Στο «κάδρο» η αποχώρηση του Μότα

Συνέχεια στις αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών υπάρχει στην Ομόνοια, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες στην πόρτα εξόδου βρίσκεται ο Μάρκο Μότα. Μετά τους Σοάρες, Λοέ, Βύντρα, Εντρένα, Γκαφούρ, Ατζαγκούν, Λόρα και Ζίβετς, οι οποίοι έχουν ήδη ενημερωθεί ότι δεν υπολογίζονται σειρά παίρνει και ο Μότα.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Δεν προκύπτει συμφωνία με τους «τελειωμένους»

Ο Ιταλός ποδοσφαιριστής διατηρεί συμβόλαιο με την Ομόνοια και για τη νέα σεζόν, ωστόσο στο στρατόπεδο των πρασίνων υπάρχει πρόθεση να βρεθεί η χρυσή τομή για να αποχωρήσει ο ποδοσφαιριστής. Οι πράσινοι δεν είναι ικανοποιημένοι από την παρουσία του Μότα, καθώς δεν πρόσφερε τα αναμενόμενα (επαίξε ρόλο και ο τραυματισμός του) και δεν δικαιολόγησε τον ντόρο που είχε συμβεί όταν υπέγραψε στην ομάδα της Λευκωσίας.

Επιπρόσθετα, ο άλλοτε ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους έχει αρκετά ψηλές απολαβές (θα είναι εμπόδιο στις προσπάθεις των πρασίνων), με την Ομόνοια να είναι διατεθειμένη να καταβάλει κάθε προσπάθεια για να λύσει το συμβόλαιο του με το λιγότερο δυνατό κόστος.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Η γνώριμη λύση προπονητή και το μειωμένο ρίσκο

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ