aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Στο ΓΣΠ ο Όλα Λάρσον!

Ομόνοια: Στο ΓΣΠ ο Όλα Λάρσον!

Επιβεβαιώνεται η είδηση των Σουηδών για άφιξη του Όλα Λάρσον, ο οποίος προορίζεται για τεχνικός διευθυντής της Ομόνοιας. Ο πρώην τεχνικός διευθυντής της Χάμαρμπι ήταν στο ΓΣΠ και παρακολούθησε την αναμέτρηση με την Πάφος FC, όπως μαρτυρά η φωτογραφία στο τέλος του κειμένου, την οποία δημοσίευσε η οπαδική ιστοσελίδα omonoianews.com.

Ο Όλα Λάρσον ήταν στο πόστο του τεχνικού διευθυντή της σουηδικής ομάδας, μέχρι τον περασμένο Μάρτιο. Τον Ιούλιο του 2016 ήταν στις ακαδημίες της Χάμαρμπι και ένα χρόνο αργότερα αναβαθμίστηκε στο ρόλο του τεχνικού διευθυντή, όπου παρέμεινε μέχρι την ημέρα αποχώρησής του. Όπως αναφέρουν οι Σουηδοί ως τεχνικός διευθυντής στην Χάμαρμπι ήταν υπεύθυνος για τη στρατηγική της ομάδας και τους τομείς ανάπτυξής της.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Λάρσον θα παρουσιαστεί την ερχόμενη εβδομάδα και η παρουσία του Σταύρου Παπασταύρου στην Κύπρο πολύ πιθανόν να φέρει εξελίξεις.

larson

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ