aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Στο ΓΣΠ χτίζει ψυχολογία, στην Πάφο βάσεις πρόκρισης

Ομόνοια: Στο ΓΣΠ χτίζει ψυχολογία, στην Πάφο βάσεις πρόκρισης

Μετά την ξεκούραση του Σαββατοκύριακου, οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας (όσοι έμειναν στο «Ηλίας Πούλλος») επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις. Επικεντρώνονται στα επερχόμενα παιχνίδια, με τα πρώτα δύο να είναι με την Πάφος FC.

Το πρώτο για το πρωτάθλημα, την Κυριακή 2 Απριλίου στο ΓΣΠ και ακολούθως το δεύτερο για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου, την Πέμπτη 6 Απριλίου στο «Στέλιος Κυριακίδης». Οι πράσινοι, όπως τονίζουν, δεν αδιαφορούν για τα ματς πρωταθλήματος και θα επιδιώξουν τη νίκη, που θα τους επιτρέψει να πάνε με φόρα και δυναμική στην Πάφο για το ματς του κυπέλλου.

Εννοείται ότι θα δοθεί έμφαση στους ημιτελικούς αγώνες, αφού ο δρόμος για τη διάκριση περνά μόνο μέσω κυπέλλου. Ο Αυγουστή θα περιμένει και την επάνοδο των διεθνών, που θα αρχίσει σταδιακά από την Τετάρτη με την ευχή να είναι όλοι υγιείς, που θα του επιτρέψει να ετοιμάσει το πλάνο του και να διαχειριστεί το ρόστερ. Ο Κύπριος τεχνικός είδε τις προηγούμενες ημέρες 10 από τους 13 διεθνείς της Ομόνοιας να παίρνουν χρόνο συμμετοχής με τις Εθνικές τους ομάδες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ