aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Στο γήπεδο, αλλιώς ως έχει...

Ομόνοια: Στο γήπεδο, αλλιώς ως έχει…

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η Ομόνοια το έκανε ξεκάθαρο από την αρχή ότι, επιθυμία της είναι η επανέναρξη του πρωταθλήματος και η ολοκλήρωσή του όποτε το επιτρέψουν οι συνθήκες. Ο στόχος της είναι, να διεκδικήσει τον τίτλο της πρωταθλήτριας εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου, εκεί που πρέπει να κρίνονται οι τίτλοι.

Εάν όμως δεν το επιτρέψουν οι συνθήκες με την πανδημία του κορωνοϊού και θα ληφθεί απόφαση για οριστική διακοπή του πρωταθλήματος, σενάριο που τέθηκε στο τραπέζι προς συζήτηση στην προχθεσινή τηλεδιάσκεψη (όχι από την Ομόνοια), θα ζητήσει επικύρωση της βαθμολογία ως έχει σήμερα.

Η Ομόνοια είναι στην πρώτη θέση και σ’ ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα συμμετάσχει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Όσον αφορά στο κεφάλαιο «πρωταθλητής», στο ενδεχόμενο διακοπής του πρωταθλήματος, δε συζητήθηκε στην τηλεδιάσκεψη. Οι πράσινοι θα αναμένουν υπομονετικά τις όποιες εξελίξεις, με την ελπίδα ότι θα μπορέσει να στηθεί ξανά η μπάλα στη σέντρα και να μπορέσουν να διεκδικήσουν ό,τι αξίζουν εντός του γηπέδου.

Η Ομόνοια με την παρουσία της στην κορυφή της βαθμολογίας αλλά και την όλη εικόνα που παρουσίασε στις 23 αγωνιστικές του πρωταθλήματος, έδειξε ικανή να στεφθεί πρωταθλήτρια κι ας μην ήταν στόχος που τέθηκε στο ξεκίνημα της σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ