aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Στο εξωτερικό για υποψήφιους στόχους

Ομόνοια: Στο εξωτερικό για υποψήφιους στόχους

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ο προγραμματισμός στην Ομόνοια «τρέχει» με γοργούς ρυθμούς. Συνεχώς αξιολογούνται ποδοσφαιριστές που έχουν προταθεί και η Ομάδα Προγραμματισμού άρχισε να θέτει υπό το… μικροσκόπιό της υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους.

Μάλιστα, για κάποιους που κρίθηκαν αξιόλογες περιπτώσεις και παρουσιάζονται ως επικρατέστεροι για να φορέσουν τη φανέλα της Ομόνοιας τη νέα σεζόν, προγραμματίστηκαν και ταξίδια στο εξωτερικό για να τους παρακολουθήσουν διά ζώσης.

Διαβάστε επίσης: Κρίνεται η παρουσία της Ομόνοιας στο Μακάρειο

Πληροφορίες μας, φέρουν τους Σίμο Ταραπουλούζη και Ράινερ Ράουφμαν, να βρέθηκαν το Σαββατοκύριακο στο εξωτερικό για να παρακολουθήσουν συγκεκριμένους υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους. Συγκεκριμένα ο πρώτος βρέθηκε στην Ολλανδία, ενώ ο δεύτερος στην Γερμανία. Ο πήχης έχει τεθεί ψηλά και στην Ομόνοια έχουν ως στόχο, τη σύναψη συνεργασίας με ποδοσφαιριστές που είναι ικανοί να κάνουν τη διαφορά.

Σύντομα θα αρχίσουν να προκύπτουν και ουσιαστικές εξελίξεις, με την υπογραφή συμβολαίου συνεργασίας με ποδοσφαιριστές. Είναι ξεκάθαρο πως, η Ομόνοια θέλει ποιοτική ενίσχυση σε όλες τις γραμμές και για να ανέβει επίπεδο θα πρέπει να προσθέσει στο ρόστερ της, ποιότητα και εμπειρία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ