aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Στο εξωτερικό για αποθεραπεία και μικροεπέμβαση ο Κούσουλος

Ομόνοια: Στο εξωτερικό για αποθεραπεία και μικροεπέμβαση ο Κούσουλος

Ο Ιωάννης Κούσουλος παραμένει εκτός δράσης από την αρχή της σεζόν, καθώς ταλαιπωρείται από οστικό οίδημα στο γόνατο και είναι άγνωστο πότε θα είναι έτοιμος για δράση. Το νεότερο που προκύπτει με τον διεθνής ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας είναι πως πάρθηκε η απόφαση για μετάβαση σε εξειδικευμένο κέντρο του εξωτερικού για αποθεραπεία και μικροεπέμβαση.

Το χρονικό διάστημα της παραμονής του εκτός Κύπρου υπολογίζεται κοντά στον έναν μήνα. Από εκεί και πέρα, θα φανεί πότε θα είναι σε θέση να τεθεί στη διάθεση του Χένινγκ Μπεργκ για να βοηθήσει τους πράσινους στη διεκδίκηση των στόχων τους.

Από εκεί και πέρα, το πρωτάθλημα θα διακοπεί μετά την 9η αγωνιστική (Εθνικός-Ομόνοια) και θα επαναρχίσει μετά από δύο εβδομάδες. Έως τότε υπολογίζεται πως θα είναι διαθέσιμος ο Έρικ Μποτεάκ και θα εναπόκειται στο προπονητικό επιτελείο πότε θα τον χρησιμοποιήσει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ