aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Στο «αιώνιο» από την κορυφή και κομπλέ

Ομόνοια: Στο «αιώνιο» από την κορυφή και κομπλέ

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η τρίτη διαδοχική νίκη διατήρησε την Ομόνοια στην κορυφή της βαθμολογίας και πάει στο «αιώνιο» ντέρμπι υπό τις καλύτερες προϋποθέσεις. Η ομάδα του Μπεργκ είναι στα καλύτερά της, έδειξε να ανεβάζει την απόδοσή της, να έχει σταθερότητα και ανέκτησε δυναμική και αυτοπεποίθηση. Εφόσον δεν προκύψει οτιδήποτε απρόοπτο μέχρι την επόμενη Δευτέρα που είναι ορισμένο το ντέρμπι θα πάει και κομπλέ, πέραν της δεδομένης απουσίας του Δημήτρη Χριστοφή.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Αυτό που έψαχνε και πλέον βαδίζει στον σωστό δρόμο

Οι πράσινοι θέλουν πολύ αυτό το παιχνίδι, αφού έχουν να πανηγυρίσουν απέναντι στον ΑΠΟΕΛ από τις 6 Απριλίου 2013. Όπως είπε και ο Τιάγκο μετά το ματς στο Παραλίμνι, «είναι η ώρα μας…». Μετά το χθεσινό ρεπό, οι πράσινοι αρχίζουν σήμερα την προετοιμασία τους και το μενού περιλαμβάνει… μόνο ΑΠΟΕΛ. Ο κόσμος είναι ενθουσιασμένος. Αν και νωρίς, αναμένεται νέο φετινό ρεκόρ προσέλευσης οπαδών στο ΓΣΠ κι ας είναι Δευτέρα νύχτα το «αιώνιο» ντέρμπι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ