aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Στις τρεις ανεβασιές ετοίμασε δύο τέρματα

Ομόνοια: Στις τρεις ανεβασιές ετοίμασε δύο τέρματα

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Όσο και αν προσπάθησαν όλες οι ομάδες να περιορίσουν τον Γιαν Λέτσιακς αυτό δεν έγινε κατορθωτό στη φετινή σεζόν. Ο Τσέχος ακραίος αμυντικός είναι δίχως αμφιβολία ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες της Ομόνοιας και κομβικός στο παιχνίδι των πρασίνων.

Ο αριστεροπόδαρος μπακ με 13 ασιστ στη φετινή σεζόν αποτελεί τον πιο σημαντικό κρίκο στην αλυσίδα του Χένινγκ Μπεργκ και αποδεικνύεται σε κάθε παιχνίδι. Ακόμα και στον χθεσινό αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ, που δεν προωθήθηκε αρκετές φορές, αυτός πιστώθηκε την πάσα στον Τζιωνή (πριν σκοράρει ο Τιάγκο) στο μοναδικό γκολ της Ομόνοιας, ενώ στο 90ο λεπτό με φοβερή κούρσα και γύρισμα στην περιοχή έδωσε έτοιμο γκολ στον Λοΐζο Λοΐζου, ο οποίος αστόχησε.

Ο Τσέχος ακόμα και σε μια βραδιά που δεν ήταν στα καλύτερά του, όπως και ολόκληρη η ομάδα, ήταν ο δημιουργός των καλύτερων φάσεων της Ομόνοιας στο ματς. Την τελευταία εικοσαετία πέρασαν αρκετοί καλοί ακραίοι αμυντικοί από το Ηλίας Πούλλος, όπως ήταν οι Θεοδότου, Νικόλας Γεωργίου, Σπούνγκιν, Χαφέζ, όμως οι επιδόσεις του Λέτσγιακς τη φετινή σεζόν δεν μπορούν να συγκριθούν με κανέναν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ