aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Στην τελική ευθεία για τρεις μετεγγραφές

Ομόνοια: Στην τελική ευθεία για τρεις μετεγγραφές

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Λίγες ώρες χωρίζουν τους ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας από την έναρξη της προετοιμασίας. Το ραντεβού δόθηκε για αύριο στο «Ηλίας Πούλλος», για να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις και στη συνέχεια να στρωθούν στη δουλειά.

Θα απουσιάζουν οι τρεις διεθνείς που είναι παρόντες στο Euro, Λανγκ, Ντούρις, Χούμποτσαν, και πιθανότατα οι Κύπριοι διεθνείς που μέχρι προσφάτως είχαν υποχρεώσεις. Την Παρασκευή θα βρεθούν στην Κυπερούντα για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, πριν μεταβούν στην Πολωνία. Μάλιστα, στις 26 Ιουνίου οι πράσινοι θα δώσουν και το πρώτο δυνατό φιλικό παιχνίδι με τον Απόλλωνα.

Την ώρα που οι ποδοσφαιριστές επιστρέφουν στην Κύπρο για να είναι παρόντες στην αυριανή «πρώτη», εντείνεται και η προσπάθεια των υπεύθυνων για τον προγραμματισμό για τις επόμενες μετεγγραφικές κινήσεις. Μέσο και δύο εξτρέμ θέλει να εντάξει στο ρόστερ της η Ομόνοια και η τρέχουσα εβδομάδα ενδέχεται να φέρει εξελίξεις. Οι όποιες ενέργειες γίνονται έχουν μπει στην τελική ευθεία και τουλάχιστον άλλη μια προσθήκη θα υλοποιηθεί. Για τη μεσαία γραμμή, το όνομα του Μιξ Ντίσκερουντ βρίσκεται πάντα στο προσκήνιο αλλά σίγουρα δεν είναι η μοναδική περίπτωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ