aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Στην… πρίζα για τον αρχηγό της, έντονη ανησυχία για Γκόμεθ

Ομόνοια: Στην… πρίζα για τον αρχηγό της, έντονη ανησυχία για Γκόμεθ

Πρόβλημα τραυματισμού λίγο πριν το τέλος του προχθεσινού ντέρμπι με την ΑΕΚ, που είχε ως αποτέλεσμα να γίνει αναγκαστική αλλαγή, αποκόμισε ο Ζόρντι Γκόμεθ. Ο αρχηγός της Ομόνοιας αποχώρησε χωλαίνοντας, γεγονός που προκάλεσε ανησυχία στο τεχνικό τιμ. Ο έμπειρος μέσος πέρασε αργά χθες το απόγευμα από MRI, για να διαφανεί η σοβαρότητα του προβλήματος και αναλόγως το διάστημα αποχής του.

Όλοι στο πράσινο στρατόπεδο βρίσκονται σε αναμονή των αποτελεσμάτων, τα οποία θα γνωστοποιηθούν εντός της ημέρας. Ευχή όλων είναι να μην είναι κάτι σοβαρό και άμεσα ο Γκόμεθ να τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, καθώς ακολουθούν δύσκολα και σημαντικά παιχνίδια. Εάν δεν είναι διαθέσιμος για το ματς με τη Δόξα, την Κυριακή, ο Μπασιρού θα πάρει φανέλα βασικού.

Από το προσεχές ματς θα απουσιάσουν και πάλι οι Γιούστε, Φαμπιάνο και Κούσουλος. Οι δύο πρώτοι θα επιστρέψουν στην αγωνιστική δράση εντός Ιανουαρίου, ενώ ο τρίτος, ως γνωστόν, θα χάσει τη σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ