aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Στην… πρίζα για Μποτεάκ

Ομόνοια: Στην… πρίζα για Μποτεάκ

Ο τραυματισμός του Έρικ Μποτεάκ, ομολογουμένως του καλύτερου ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας έως τώρα στα ευρωπαϊκά παιχνίδια, «πάγωσε» όλους στην ομάδα.
Ο Γάλλος εξτρέμ που αντικαταστάθηκε από τον Παπουλή στο 52’, σε μια φάση με αντίπαλο δεν πάτησε καλά το πόδι του και έπιασε το γόνατό του.

Ο τραυματισμός του προκαλεί ανησυχία αλλά εάν δεν περάσει από εξετάσεις, αυτό θα γίνει αύριο, δεν μπορεί να λεχθεί κάτι με βεβαιότητα για τη ζημιά που υπέστη. Γι’ αυτό και κρίνεται για την ώρα ως εξαιρετικά αμφίβολος για το πρώτο ματς με την Άντβερπ.

Στην Ομόνοια προσεύχονται να μην είναι κάτι το σοβαρό, που θα κρατήσει έναν από τους πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές της ομάδας εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα. Τραυματισμός που ήλθε να προστεθεί σε αυτούς των Κούσουλου και Χούμποτσαν.

Όσο για τον Τσέποβιτς, δεν φαίνεται να είναι κάτι ιδιαίτερα ανησυχητικό. Κι αυτός θα περάσει αύριο από εξετάσεις. Είναι μυϊκό αλλά κάτι ελαφρύ. Ακόμη κι έτσι, δύσκολα θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στο πρώτο ματς με τους Βέλγους. Όμως αυτό θα κριθεί από το αποτέλεσμα των ιατρικών εξετάσεων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ