aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Στην πόρτα εισόδου ο αριστερός μπακ

Ομόνοια: Στην πόρτα εισόδου ο αριστερός μπακ

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Άργησε αλλά, πλέον, βρίσκεται στην πόρτα της εισόδου του «Ηλίας Πούλλος» ο εκλεκτός αριστερός ακραίος αμυντικός. Πληροφορίες φέρουν την Ομόνοια να είναι μια ανάσα από την οριστική συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή που θα έλθει για να καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας. Ενδεχομένως εντός της ημέρας, το πολύ μέχρι αύριο αφού προκύψει οριστική συμφωνία, να έλθει στην Κύπρο για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, να υπογράψει συμβόλαιο και να επισημοποιηθεί μετεγγραφή.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Η πρώτη παρουσία οργανωμένων κόντρα στην Ανόρθωση!

Μια περίπτωση που απασχόλησε ήταν και αυτή του Στόπιρα της Βίντεοτον, του μπακ από το Πράσινο Ακρωτήρι που κατέβαλλε προσπάθεια να αποκτήσει την ελευθέρα του. Μάλιστα, φέρεται να ενημέρωσε την Κυριακή ότι, είναι κοντά στο να πετύχει αυτό που επιδιώκει εδώ και μέρες. Ωστόσο, οι πράσινοι θέλοντας να μην καθυστερήσει άλλο η προσθήκη αριστερού μπακ, προχώρησαν τις επαφές τους και με άλλο ποδοσφαιριστή για τη συγκεκριμένη θέση. Με τον οποίο φαντάζει πιο εφικτό να υλοποιηθεί η μετεγγραφή και μάλιστα το συντομότερο.

Ο Μπεργκ θέλει στην ομάδα του, για το αριστερό άκρο της άμυνας, ποδοσφαιριστή πολύ καλό στα αμυντικά του καθήκοντα. Εκεί εστιάστηκε περισσότερο η προσπάθεια της Ομάδας Προγραμματισμού για τον εκλεκτό μπακ. Η περίπτωση που προέκυψε και είναι κοντά στο να φορέσει τα πράσινα, πληροί τα κριτήρια και είναι ποδοσφαιριστής που φαντάζει ικανός να ανταποκριθεί στα «θέλω» του Νορβηγού προπονητή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ