aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Στην πατρίδα του ο Μότα, δεν γλιτώνει το νυστέρι!

Ομόνοια: Στην πατρίδα του ο Μότα, δεν γλιτώνει το νυστέρι!

H διοίκηση της Ομόνοιας ενημερώνει με ανακοίνωσή της ότι μετά την τελευταία αξιολόγηση της πορείας αποκατάστασης του Μάρκο Μότα, αποφασίστηκε όπως ο παίκτη υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, ως μια προσπάθεια για αποτελεσματική αντιμετώπιση του προβλήματος που τον ταλαιπωρεί (δισκοκοίλη).

Με οδηγίες του ιατρικού επιτελείου της Ομόνοιας, ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται σε εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο της Ιταλίας, με στόχο την καλύτερη δυνατή ιατρική υποστήριξη. Τα επόμενα βήματα σχετικά με την χειρουργική επέμβαση, θα αποφασιστούν από το ιατρικό επιτελείο της Ομόνοιας. Εκτιμάται ότι ο Μάρκο Μότα θα παραμείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Μετά από συζήτηση με τον ποδοσφαιριστή, αποφασίστηκε από κοινού πως θα ήταν αμοιβαία επωφελές να παραμείνει εκτός καταλόγου της ομάδας, τουλάχιστο μέχρι να είναι σε θέση να αγωνιστεί στο επιθυμητό επίπεδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ