aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Στην Νορβηγία ο Χένινγκ Μπεργκ, έδωσε ονόματα παικτών

Ομόνοια: Στην Νορβηγία ο Χένινγκ Μπεργκ, έδωσε ονόματα παικτών

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Μετά από ένα γεμάτο τετραήμερο στην Κύπρο, ο Χένινγκ Μπεργκ επιστρέφει σήμερα στη Νορβηγία. Ο τεχνικός της Ομόνοιας θα συνεχίσει να έχει καθημερινή επαφή με τους Νεόφυτο Λάρκου και Σίμο Ταραπουλούζη για θέματα που αφορούν στον προγραμματισμό. Ο Νορβηγός, που ενημερώθηκε λεπτομερώς για ποδοσφαιριστές που αξιολογήθηκαν θετικά, έδωσε και θα δώσει και αυτός με τη σειρά του ονόματα ποδοσφαιριστών που θεωρεί ότι είναι ικανοί να βοηθήσουν την Ομόνοια τη νέα σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Ο Σοκολόφσκι θέλει Oμόνοια αλλά…

Αναλόγως με τι επιλογές θα υπάρχουν για κάθε θέση που θα θελήσει να ενισχυθεί η Ομόνοια και δεν είναι λίγες, θα γίνει προσπάθεια να αποκτηθεί η καλύτερη δυνατή περίπτωση. Στο «τριφύλλι» έθεσαν ψηλά τον πήχη και θα επιδιώξουν με υπομονή να εντάξουν στο ρόστερ ποδοσφαιριστές που κρίνονται ως οι καλύτεροι. Γι’ αυτό και δεν βιάζονται να καταλήξουν.

Ο Μπεργκ αναμένεται να έλθει και πάλι στην Κύπρο λίγες μέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας. Ως γνωστόν, η Ομόνοια ενημέρωσε πως τις πρώτες δύο μέρες του Ιουλίου θα γίνουν εργομετρικές εξετάσεις και στις 3 του μήνα θα αρχίσουν οι προπονήσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ