aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Στην Κύπρο ο Ραμίρες

Ομόνοια: Στην Κύπρο ο Ραμίρες

Την πράσινη φανέλα της Ομόνοιας με το τριφύλλι στο στήθος δεν πρόκειται να την φορέσει ξανά σε επίσημο αγώνα, όμως ο Νταβίδ Ραμίρες είναι ποδοσφαιριστής των πρασίνων μέχρι το Καλοκαίρι του 2021.

Ο δανεισμός του Κοσταρικανού επιθετικού στην Σαμπρίσα ολοκληρώθηκε και ακόμα εκκρεμεί το μέλλον του. Μάλιστα, όπως αναφέρει δημοσίευμα της ιστοσελίδας columbia.co.cr ο 27χρονος ποδοσφαιριστής ήρθε στην Κύπρο τις προηγούμενες μέρες για να βρεθεί η χρυσή τομή με την Ομόνοια.

«Αν και ο Ραμίρες προσπάθησε να καταλήξει σε συμφωνία με την Ομόνοια μέσω τηλεδιασκέψεων  με τη διοίκηση δεν μπόρεσε να βρει λύση. Έτσι, ο Κοσταρικανός επιθετικός έπρεπε να ταξιδέψει πριν από λίγες μέρες στην Κύπρο για να πάει προσωπικά και να βγει το διαζύγιο.

Η διαδικασία δεν είναι εύκολη επειδή έχει απομείνει άλλο ένας χρόνος στο συμβόλαιό του με την Ομόνοια, αλλά προσπαθούν να βρουν μια οικονομική λύση που να είναι καλή για τα εμπλεκόμενα μέρη».

Ο Ραμίρες βρίσκεται σε πορεία αποθεραπείας μετά τον σοβαρό τραυματισμό και τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε και χρειάζεται άλλες έξι βδομάδες για να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ