aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Στην Κύπρο ο Παπασταύρου, αναλαμβάνει δράση για το γηπεδικό

Ομόνοια: Στην Κύπρο ο Παπασταύρου, αναλαμβάνει δράση για το γηπεδικό

Στην Κύπρο με την αποστολή της Ομόνοιας, που ταξίδεψε από το Ζάγκρεμπ σήμερα το μεσημέρι, ήλθε ο Σταύρος Παπασταύρου.

Ο πρόεδρος των πρασίνων που βρέθηκε από την Αμερική στην Κροατία για το χθεσινό ματς της ομάδας του, ήλθε Κύπρο για να παρακολουθήσει και τον επαναληπτικό και όχι μόνο.

Ο κ. Παπασταύρου θα αναλάβει δράση με στόχο να δώσει λύση στο κεφάλαιο έδρα για την Ομόνοια στις εγχώριες διοργανώσεις. Πληροφορίες, μετά τη σημερινή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στις Βρετανικές Βάσεις μεταξύ εκπροσώπων της Ομόνοιας και του Εθνικού με τον διοικητική των Βάσεων για χρήση του Σταδίου στο Δασάκι από τους πράσινους, κάνουν λόγο πως οι όποιες εξελίξεις αναμένονται αρχές της ερχόμενης εβδομάδας.

Η διοίκηση των Βρετανικών Βάσεων ζήτησε όπως, οι προτάσεις της Ομόνοιας και του Εθνικού κατατεθούν γραπτώς. Η Ομόνοια, είναι διατεθειμένη και ενημέρωσε τις Βρετανικές Βάσεις, να καταβάλει τα έξοδα για υπερωρίες για το προσωπικό της Αστυνομίας που θα έχει την ευθύνη για Αστυνόμευση των αγώνων της στο Δασάκι.

Αφού οι προτάσεις κατατεθούν γραπτώς, θα αξιολογηθούν από τη διοίκηση των Βάσεων και τότε θα απαντήσουν αναλόγως. Αυτό αναμένεται να γίνει αρχές της ερχόμενης εβδομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ