aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Στην ίδια εστία 10 μήνες μετά

Ομόνοια: Στην ίδια εστία 10 μήνες μετά

Ήταν 16 Σεπτεμβρίου 2020, ημερομηνία σταθμός για την Ομόνοια, όταν, με τις αποκρούσεις του Φαμπιάνο στις εκτελέσεις πέναλτι των ποδοσφαιριστών του Ερυθρού Αστέρα, προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της σε ευρωπαϊκούς ομίλους. Αυτούς του Γιουρόπα Λιγκ. Δέκα μήνες μετά, ο Βραζιλιάνος έγινε και πάλι ο ήρωας για την Ομόνοια.

Με τρεις αποκρούσεις πέναλτι κόντρα στην Ανόρθωση, οδήγησε την ομάδα του «τριφυλλιού» στην κατάκτηση του Σούπερ Καπ. Τους 17ους του τροπαίου και του πρώτου μετά το 2012. Μάλιστα, ήταν στην ίδια εστία που ο Φαμπιάνο είπε «όχι» σε ποδοσφαιριστές του Ερυθρού Αστέρα και της Ανόρθωσης.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας, το όνομα του οποίου συζητήθηκε πολύ το προηγούμενο διάστημα για πιθανή μετεγγραφή του στον Ολυμπιακό, αποτελεί τεράστιο κεφάλαιο για την Ομόνοια. Η εξέλιξη στην ομάδα του Πειραιά, με την απόκτηση άλλου τερματοφύλακα, έβαλε τέλος στα σενάρια και ενίσχυσε την προσπάθεια επέκτασης του συμβολαίου Ομόνοιας και Φαμπιάνο. Οι δυο πλευρές έκαναν σημαντικό βήμα για επίτευξη συμφωνίας, που απομένει να αποτυπωθεί και στο χαρτί με τις υπογραφές τους.

Στην Ομόνοια επενδύουν αρκετά στην παρουσία του Φαμπιάνο, ώστε η ομάδα να φθάσει και φέτος μακριά στην Ευρώπη αλλά και να διατηρήσει τα σκήπτρα στο πρωτάθλημα. Ο 33χρονος τερματοφύλακας αποτελεί εγγύηση για την «πράσινη» εστία και όσο πιο σύντομα βάλει υπογραφή τόσο το καλύτερο και για τον ίδιο και για την ομάδα.

Η κίνηση του Φαμπιάνο να φιλήσει το τριφύλλι στη φανέλα με το που απέκρουσε το τελευταίο πέναλτι σκόρπισε ντελίριο ενθουσιασμού στις τάξεις των οπαδών της Ομόνοιας. Κίνηση που μεταφράζεται και ως τέτοια που θα φέρει σύντομα και το επιθυμητό αποτέλεσμα, με την υπογραφή σε νέο, αναθεωρημένο συμβόλαιο τόσο σε διάρκεια όσο και απολαβές.

Ο Βραζιλιάνος δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος στο «Ηλίας Πούλλος», αγωνίζεται στο Τσάμπιονς Λιγκ και γενικώς αναγεννήθηκε στην Ομόνοια. Συντόμως έπονται και τα ευχάριστα αφού είναι έντονες οι ενδείξεις για επέκταση της συνεργασίας τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ