aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Στην έξοδο ο Ντούρις, κινείται για επιθετικό

Ομόνοια: Στην έξοδο ο Ντούρις, κινείται για επιθετικό

Ο μετεγγραφικός σχεδιασμός της Ομόνοιας δεν έχει ολοκληρωθεί αφού πληροφορίες φέρουν τους πράσινους να κινούνται για επιθετικό ποδοσφαιριστή. Ωστόσο, για να υλοποιηθεί άλλη μια μεταγραφή θα πρέπει να προκύψει και αποχώρηση αφού με τον Ασάντε, που αποφασίστηκε να μη διαγραφεί από το ρόστερ, οι θέσεις στον κατάλογο Α είναι συμπληρωμένες.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: «Κοντά στο επόμενο απόκτημα η Μπριζ, ο Λοΐζου είναι μια πιθανή περίπτωση»

Ήδη έχει ενημερωθεί ο Μίχα Ντούρις ότι δεν είναι στις πρώτες επιλογές και θα ήταν καλύτερο για τον ίδιο να βρει ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του. Τα χρονικά περιθώρια είναι στενά, όμως ο εκπρόσωπος του Σλοβάκου επιθετικού βρίσκεται σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιριστής στέγης για τον πελάτη του.

Θα πρέπει και η ομάδα που θα βρει ο Ντούρις να είναι σε θέση να καλύψει τα οικονομικά «θέλω» του. Την ίδια ώρα, στην Ομόνοια βρίσκονται στο ψάξιμο για επιθετικό με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που θα διαφέρουν απ’ αυτά του Τσέποβιτς.

Διαβάστε επίσης: Η κλεψύδρα αδειάζει, η αγωνία στο… κόκκινο για τους «big 6»

Η Μπριζ και όχι μόνο ενδιαφέρεται για τον Λοΐζο Λοΐζου (γίνεται λόγος και για ενδιαφέρον της Σάλτσμπουργκ τις τελευταίες ώρες) αλλά μέχρι στιγμής επίσημη γραπτή πρόταση δεν έφθασε στην Ομόνοια.

Οι Βέλγοι σύμφωνα με πληροφορίες προτίθενται να προσφέρουν ένα ποσό που πλησιάζει τα €3.000.000 συν πολύ καλό μπόνους μεταπώλησης του ποδοσφαιριστή, με την Ομόνοια να είναι σε αναμονή και αναλόγως θα αποφασίσει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ