aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Στην… εξίσωση και οι Λέσιακς-Μαυρίας

Ομόνοια: Στην… εξίσωση και οι Λέσιακς-Μαυρίας

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Μπορεί τη μερίδα του λέοντος στο ρεπορτάζ της Ομόνοιας να απασχολούν τα θέματα ενίσχυσης, και λογικό είναι από τη στιγμή που διανύουμε την καλοκαιρινή μετεγγραφική περίοδο, όμως στις προτεραιότητες της Ομάδας Προγραμματισμού είναι οι ανανεώσεις των παικτών πάνω στους οποίους οι «πράσινοι» στηρίζουν πολλά και για τα επόμενα χρόνια.

Πέρσι, τέτοια περίοδο, όταν «χτιζόταν» η ομάδα για να πρωταγωνιστήσει –όπως κι έγινε-, κάποιοι νεοαποκτηθέντες υπέγραψαν συμβόλαιο συνεργασίας με την Ομόνοια για δύο χρόνια. Τι σημαίνει αυτό; Ότι αυτοί οι παίκτες το καλοκαίρι του 2021 μένουν ελεύθεροι, ενώ έξι μήνες νωρίτερα, τον επόμενο Ιανουάριο δηλαδή, θα μπορούν να διαπραγματευτούν με κάποια άλλη ομάδα.

Έτσι, στον σύλλογο της Λευκωσίας πιθανόν μέχρι την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου, θα καλέσουν συγκεκριμένους παίκτες για να μπουν σε διαδικασία συζητήσεων για ανανέωση της συνεργασίας τους. Δύο από αυτούς, που θεωρούνται και σημαντικά περιουσιακά στοιχεία βάσει και της ηλικίας τους, είναι οι Γιαν Λέσιακς και Χάρης Μαυρίας, οι οποίοι αργά ή γρήγορα θα κληθούν να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για επέκταση του συμβολαίου τους.

Όσον αφορά στους υπόλοιπους παίκτες, όπως οι Γκόμες, Τιάγκο, Γκόμεθ, Χούμποτσαν και Νταρμπισάιαρ που είναι σε πιο προχωρημένη ηλικία και μένουν ελεύθεροι το επόμενο καλοκαίρι, η περίπτωσή τους θα εξεταστεί πιο μετά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ