aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Στην «εξίσωση» και ο Μπούριτς για τον «άσο»

Ομόνοια: Στην «εξίσωση» και ο Μπούριτς για τον «άσο»

Τον επί σειρά ετών βασικό τερματοφύλακα της Λεχ Πόζναν αξιολογεί η επιτροπή προγραμματισμού της Ομόνοιας. Η απόκτηση πορτιέρε είναι από τις προτεραιότητες των πρασίνων ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, αφού τα τελευταία χρόνια η Ομόνοια ταλαιπωρήθηκε αρκετά από επιλογές που δεν φάνηκαν αντάξιες των προσδοκιών. Η αποχώρηση του Μεχίας είναι δεδομένη και στο τριφύλλι «ξεσκονίζουν» την αγορά για την εξεύρεση του αντικαταστάτη του.

Ένας από τους τερματοφύλακες που προτάθηκαν και αξιολογούνται από την Ομόνοια είναι ο Βόσνιος, Τζάσμιν Μπούριτς. Ο 32χρονος πορτιέρε από το 2009 αγωνίζεται στην Λεχ Πόζναν με τη φανέλα της οποίας έπαιξε σε 156 αγώνες πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης: Με το… ακουστικό στο χέρι στην Ομόνοια για Μακάρειο

Το καλοκαίρι μένει ελεύθερος και σύμφωνα με τα Μέσα Ενημέρωσης της Πολωνίας δεν θα ανανεωθεί το συμβόλαιό του. Έχει ύψος 1.93 και μέτρησε δύο εμφανίσεις με την Εθνική Ανδρών της Βοσνίας. Η επιτροπή προγραμματισμού της Ομόνοιας έχει στη μετεγγραφική της λίστα και άλλα ονόματα υποψήφιων μετεγγραφικών στόχων για τον άσσο και σύντομα θα πάρει την τελική της απόφαση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ